2789
عنوان

بچه ها من واقعا مهره سوخته شدم

45 بازدید | 13 پست

باورم نمیشه دیگه خواستگار ندارم

حتی شاغل نیستم

حتی پدرمم از لحاظ مالی شرایط اوکی نداره که بگم پشتوانه دارم در اینده

با ۲۸ سال سن احساس سر خوردگی دارم

حتی خدام فراموشم کرده

اصن نمیدونم چیکار کنم خستم از همچی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین که ازدواج نکردی یعنی شانس باهات یار بوده،من روزی هزاربار ارزو میکنم بمیرم یا بشه برگردم ب مجردیم،حتی شباخواب میبینم آزاد شدم،صبح پامیشم میبینم متاهلم☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
همین که ازدواج نکردی یعنی شانس باهات یار بوده،من روزی هزاربار ارزو میکنم بمیرم یا بشه برگردم ب مجردی ...

حس میکنم اشتباه کردم

منی که بابام وضع مالی خوبی نداشت باید زود تر از اینا میرفتم بهونه های الکی نمیوردم

الان ک دیگه هیچی

حس میکنم اشتباه کردممنی که بابام وضع مالی خوبی نداشت باید زود تر از اینا میرفتم بهونه های الکی نمیور ...

منم بابام وضع مالیش بده اما از چاله افتادم تو چاه😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اخه محجبم بابامم ب شدت حساسه رو چادر واقعا نمیتونم برم قبولم نمیکنن ک

خب یجوری گاردشو بیار پایین. یخورده روش کار کن عزیز دلم. هیچکاری نشدنی نیست

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️

اگه محجبه ای..مسجد..بسیج محلتون فعالیت کن خیلی موردای خوب ک به شرایطت بخور اونجا هست

نفرین نمیکنم...خبر ب دورترین نقطه جهان برسد؛ نخواست او، ب من خسته، بی گمان برسد؛ شکنجه بیشتر از این ک پیش چشم خودت؛ کسی ک سهم تو باشد ب دیگران برسد ؛چ می کنی؟ اگر او را ک خواستی یک عمر ؛ب راحتی ،کسی از راه ناگهان برسد ؛رها کنی بروند و دو تا پرنده شوند ؛گلایه ای نکنی، بغض خویش را بخوری؛ ک هق هق تو مبادا ب گوششان برسد ؛ خدا کند ک...ن نفرین نمیکنم ؛نکند ب او ک عاشق او بوده ام، زیان برسد..😔💔🫂