2789
بالای سی سال مجرد یه سوزن به خودش بزنه یه جوالدوز به خانواده تا الان باید مستقل شده بود

تو ک میگی نگفتی باید دختره مستقل بشه ! جالبه خودتم حرفای خودتو قبول نداری

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
نا امید نبودمنا امید شدم در ضمن خواهر شما با من خیلی فرق داشتخواهر شما طلاق گرفته بود

نیوگارا انشالله تاپیک بعدیت تاپیک حاجت رواییت باشه من واستون دعا میکنم اگه قابل باشم❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو ک میگی نگفتی باید دختره مستقل بشه ! جالبه خودتم حرفای خودتو قبول نداری

من هرچی لازم بود گفتم و حتی بیش از حد توضیح دادم و مثال زدم ، بیش از این میشه تکرار مکررات

خواه پندگیر ، خواه ملال

شب خوش

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

پرسیدن سن و درآمد و... سوال شخصی هستکاربرای آقا تو این سایت پررو تر از این حرفا هستنخودشون هرجور به ...

هر جای قواعدهای خودش داره من اصلا درامدهیچکس نپرسیدم ک ذهن انسان دنیایی پیچیده و شگفتانگیزه خب گاهی رفتارها و احساسات ما هااا فقط سطحی از یک روانشناختی پنهان رو نشان میدن هاا!!!

بعضیا همچین میگن چرا مستقل نیستی انگار از اوضاع ایران خبر ندارن تا حالا نگاه کردید ببینید حقوق خانما ...

قربون دهنت

یه جور رفتار میکنن آدم به خودش و توانایی هاش شک میکنه. که نکنه بقیه درآمد بالای ۵۰۰ میلیون دارن و من جا موندم 🤦🏻♀️😐

چرا مستغل نیستین از خانواده !! دانشگاه و شغل نداشتین ؟ درامدمگه ندارین

مگه به همین راحتیه من تازه ارشدمو میگیرم شغل با درامد ثابت ندارم بعد جنگ از دست دادم دارم ازپس اندازم استفاده میکنم

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

افرین هرکسی تو سایت عمومی میتونه ولی کسی ک حس هدف جواب ندادن کاربرا اقایون هست گفتم ،بعد سوال حریم ش ...

چه گیری دادین به سن ایشون خوبه یبار با زبون خوش گفت لازم نمیبینه بگه

تو خودت توی سایت عمومی داری مزاحمت ایجاد میکنی برا خانوم عملا وقتی بهت میگه نه بازم داری ادامه میدی

بعد میشینی از کائنات برا مایی که با انواع نابرابریا و ناامنیا مواجه هستیم حرف میزنی؟

شاغل بودن اینقدری برای خانوما سختی داره که وقتی ی خانوم تحصیل میکنه و شغل خوب با درامد خوب و محیط سالم پیدا میکنه یک افتخار براش حساب میشه درحالی که برای مردا چیز خاصی نیست چون براشون راحت پیدا میشه و عملا هیچ محیط کاری ای ناامن نیست براشون

مستقل شدن که دیگه خیلییی رویای بزرگیه برای یک خانوم و دم همه ی کسایی که تونستن مستقل بشن گرم

اره داداش برو به کائناتت برس

کاش مدیرای همجنس.گرای متجاوز هیکل گنده هم وجود داشتن تو شرکتا که توی استخدام به شما مردا پیشنهاد جنسی میدادن تا بفهمین ناامنی یعنی چی😑

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم