2789
اون پدرو مادر اگه تحمل بچه هاشونو ندارن به دنیاشون نیارن

دیگه دنیا آوردن نمیتونن که ببرن پس بدن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خوب اون خانواده وظیفشونه بچشونو تحمل کنن حتی تا ۱۰۰سالگی چون خانواده اون بچه رو به دنیا اورده نه بچه ...

ببین من نمیگم وظیفه شون هست یا نیست

میگم معمثاز یه جایی به بعد زندگی با خانواده برای هر دو طرف سخت میشه

کسی نمیتونه تحمل کنه باید مستقل بشه ،کسی امکان مستقل شدن نداره باید دلش رو گنده کنه و اهمیت ندع

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا فقط بلدن از رو هوا حرف بزنن نمیدونم کجا زندگی میکنن که اینقد شرایط پیششون خوبه کاش بگن کجان که ...

حرفت کاملا درست و قابل قبوله . اینا همونان ک از سن کم ازدواج کردن و حتی طرف مهریشم بده خیانتم کنه حاضر نیستن دست از سرش بردارن . اونوقت به بقیه پیشنهاد مجردی و مستقل شدن میدن . من با اینکه خودم مستقلم هیچوقت بکسی نمیگم . اولا من از سن کم کار کردم و پس انداز کردم و نقداری هم ارثیه رسید خداروشکر تونستم مستقل بشم . ولی انقد سخته ک به هیشکی پیشنهاد نمیکنم . یک ازدواج خوب از هزار بار مجردی بهتره . تنهایی فقط برا خدا خوبه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
من هرچی لازم بود گفتم و حتی بیش از حد توضیح دادم و مثال زدم ، بیش از این میشه تکرار مکرراتخواه پندگی ...

هر وقت مجرد شدی و کار کردی و مستقل شدی بیا نظر بده . حالا پند بگیر و موعضه نکن ✋️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هر وقت مجرد شدی و کار کردی و مستقل شدی بیا نظر بده . حالا پند بگیر و موعضه نکن ✋️

هم مجرد بودم کار کردم بعد ازدواج کردم

الآنم دوباره مجردم و مستقل از خانواده زندگی میکنم

مثل شما از روی باد هوا نظر نمیدم

بجای دنبال دعوا گشتن و گارد گرفتن سعی کن از نظرات دیگران استفاده کنی و تجربه کسب کنی

عزیزدلم به نیت بخت پاک و صالح و سالم هر روز سوره یاسین با ترجمه و حضور قلب بخون میتونی هر روزم به یک نفر از ائمه هدیه کنی در کنارشم سعی کن نمازت اول وقت باشه و گناه نکنی فقط باید مداومت داشته باشی و صبور باشی

چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری هم حاجت میده تو نت بزنی میاره

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
دیگه خانواده از قبل باید فکر این چیزارو میکردن

خب حالا قبلا فکر نکردن چه چیزی تغییر میکنه؟!

جوان فقط دو تا چاره داره یا استقلال یا تحمل

ما توانایی رو تغییر رفتار دیگران نداریم