راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بعضیا فقط بلدن از رو هوا حرف بزنن نمیدونم کجا زندگی میکنن که اینقد شرایط پیششون خوبه کاش بگن کجان که ...
حرفت کاملا درست و قابل قبوله . اینا همونان ک از سن کم ازدواج کردن و حتی طرف مهریشم بده خیانتم کنه حاضر نیستن دست از سرش بردارن . اونوقت به بقیه پیشنهاد مجردی و مستقل شدن میدن . من با اینکه خودم مستقلم هیچوقت بکسی نمیگم . اولا من از سن کم کار کردم و پس انداز کردم و نقداری هم ارثیه رسید خداروشکر تونستم مستقل بشم . ولی انقد سخته ک به هیشکی پیشنهاد نمیکنم . یک ازدواج خوب از هزار بار مجردی بهتره . تنهایی فقط برا خدا خوبه
عزیزدلم به نیت بخت پاک و صالح و سالم هر روز سوره یاسین با ترجمه و حضور قلب بخون میتونی هر روزم به یک نفر از ائمه هدیه کنی در کنارشم سعی کن نمازت اول وقت باشه و گناه نکنی فقط باید مداومت داشته باشی و صبور باشی
چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری هم حاجت میده تو نت بزنی میاره