2789

من ازبچگی میگرن دارم و وقتی میگیره زمین و زمانم بهم میریزه چندروزه بکووووب سردرد افتضاح همراه با سرگیجه تاری دید حالت تهوع و هرچیم قرص میخورم جواب نمیده ازدکتر رفتن خسته شدم هزارتا دکتر رفتم خوب نمیشم بخدا خسته شدم ازاین درد لعنتی تازه یه کوچولو بهتر شدم

کاربری هشتم با ۸تا خط اومدم امیدوارم اخریش باشه😂روزی که این کاربری رو زدم حالم خیلی بد بوده اینو بدونید 🥲آقایون داداشام خدایی فازتون چیه ازدرخواست دادن من قبول نمیکنم کلی هم فهش میدم پس گمشو ،شعور داشته باش درخواست نده اه 🤬

پاراستامول پودر دارچین بزار

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پاراستامول پودر دارچین بزار

چی هست قرصه؟؟

کاربری هشتم با ۸تا خط اومدم امیدوارم اخریش باشه😂روزی که این کاربری رو زدم حالم خیلی بد بوده اینو بدونید 🥲آقایون داداشام خدایی فازتون چیه ازدرخواست دادن من قبول نمیکنم کلی هم فهش میدم پس گمشو ،شعور داشته باش درخواست نده اه 🤬

قرص سوماتریپتان انداختی؟؟

آره الان یکی خوردم 🤕

اگه تازه شروع کنه به درد کردن آنی قرص بندازی سریع خوب میکنه

الان دیگه جواب نمیده باورت میشه قلبمم حتی درد گرفته بود ازشدت درد ،نفسم درنمیومدمیگفتم الانه ک قلبموایسته

چی هست قرصه؟؟

قرص

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&