2789

شاید خیلی چیزا

تو همین نی نی سایت هم بارها سرش دعوا کردم

یکیش حق مالکیت انسان بر بدنش هست که حق داره تصمیم بگیره چیکار کنه

یکیش سر اعتقاد به فردگرایی و خانواده ی هسته ای هست

و خیلی چیزای دیگه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

پولدار که باشی که از چیزایی که رو نداشته باشی هم میتونی به دستش بیاری مثل احترام عزت اعتبار آبرو و.. ...

کاملا درسته

فقط بعضی وقتا تحت شرایط خاصی نمیشه با پول سلامتی خرید در غیر این صورت همه چی میشه بدست اورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست داشتن وجود نداره، همش منفعت و امتیازه

من هم خیلی نزدیک به شما فکر میکنم، اما به نظرتون تکلیف اونایی که حاضرن خودشون رو برای نجات کسی که دوست دارن فدا کنن (یعنی بمیرن) چی میشه؟ چون در اون صورت دیگه وجود خارجی ندارن که بخواد منعفت و امتیازی بهشون تعلق بگیره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

کاملا درسته فقط بعضی وقتا تحت شرایط خاصی نمیشه با پول سلامتی خرید در غیر این صورت همه چی میشه بدست ا ...

اون چیزا که طبیعه مثلا نمیتونی زندگیت رو نگه داری یا سلامت کامل باشی ولی میتونی اگر ی بیماری مشابه داشته باشی احتمال اینکه زنده بمونه بیشتر باشه

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

این که همه پدر مادرا مقدس نیستن ، احترام به بزرگتر در هر شرایطی واجب نیست ، احترام آدمها دست خودشونه، و گاهی پدر مادر اصلا نمیتونن الگوی خوبی برای بچه ها باشن و نباید به حرفشون در مواردی گوش داد

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

من هم خیلی نزدیک به شما فکر میکنم، اما به نظرتون تکلیف اونایی که حاضرن خودشون رو برای نجات کسی که دو ...

اینجور اشخاص داخل فیلم و داستان زیاد هستن اما در دنیای واقعی انقدر کم هستن که میشه گفت وجود ندارن.. همین خروارخروار شعری که شعرای معروف واسه معشوق گفتن به ظاهر معشوق بنده!می تونی تصور کنی معشوقه حافظ ، یه دختر با چشمای لوچ باشه؟ نه! یا یه زن که موقع حرف زدن دندوناش بیرون بریزه..عشق وجود نداره متاسفانه..

اوه از این ور با آیین موضوع موافقم ولی فک کنم منشا ترسه

این موضوع در بحث ژنتیک و علوم اعصاب هم خیلی مطرح بود یعنی ایثار که با تکامل انسان که اولویت رو در خودش و نجات خودش میبینه در تضاد محسوب میشد

هنوز هم تا حد زیادی بحث مونده اما جواب های زیادی هم داده شده بهش

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اینکه به شدت فمنیست هستمبهرحال بهش افتخار میکنممهم نیست که قضاوت بشم

عالی

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

پوشش هر کس به خودش مربوطه

کودک همسری جنایته

عشق رو اگه عقلانی فکر کنی وجود نداره

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂