2789
عنوان

یه روز خوش ندارم

69 بازدید | 9 پست

شوهرم رفته ماموریت مادرم همش میگه بیا خونه ی ما. هرچی میگم نمیام ول نمیکنه... وقتیم میام خونمون دنبالم میاد یعنی یه دقیقه ادمو راحت نمیذاره. چرا فکر نمیکنه ادم اینجوری راحت نیست. اخلاقاشم جدیدا بد شده نمیتونم تحمل کنم.وقتی خونش هستیم همش میخواد عیب و ایراد بگیره تا میاد خونه ما هم رعایت هیچیو نمیکنه. الان خونم یه وضعیه که خودم ازش حالم بد میشه. هرجا یه چیزی گذاشته. دیگه دارم عصبی میشم

سلام.

تاپیک آخرم یه عاشقو راهنمایی کنید

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب مرتب کردن خونه خودت بهونه خوبیه که هم اون نیاد هم تو نری خونه مادرت

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

گناه داره چطوری دلت میاد

باورت نمیشه ده روز منو نگه داشت خونش الانم سه چهر روزه خونمونه اخه ادم خسته میشه بقیه هم نیاز به تنهایی دارند. کلی برنامه و کار که وقتی مهمونی هستی یا مهمون داری نمیشه انجامشون داد. مادرم عادت داره به کارهام خیلی ایراد میگیره و من دلم نمیخواد جلوش کاری کنم