2789

سلام.

تاپیک آخرم یه عاشقو راهنمایی کنید

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفیقم گفت دریا طغیان خواهد کرد خوبه

گودال و اشرف تک

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

Hekimoğlu حکیم اوغلو یه بازسازی از سریال آمریکایی Doctor house یا دکتر هاوس هست که به نظر من خیلی بهتره و واقعا دوستش داشتم خیلی خیلی باحال بود میتونم بگم از سریال های مورد علاقمه

Masumlar apartmanı یا آپارتمان معصوم ها هم داستان و بازیگر های خوبی داشت

بعددد یه سریال هست Şahsiyet با persona 2018 این تو تلویزیون پخش نشده و فرق داره ۹ قسمت ۴۰ دقیقه ای هست خیلی موضوعش خوبه یکی دو قسمت اولش کمی حوصله سریره ولی واقعا ارزششو داره قسمت آخرش واقعا پشمام ریخت عاشقشم

دیگه دیگه

از سریال های تازه عاشقانه taşacak bu deniz یا این دریا طغیان خواهد کرد بد نبود جالب بود

Her yerde sen هم خوب بود قبلا دیده بودم

یه سریال هم هست öğretmen یا معلم از رو یه سریال ژاپنی ساختن راجب یه معلم هست که بنا به دلایلی که باید سریال رو ببینی بفهمی میاد ب..ب گذاری میکنه تو مدرسه و کلاسش رو گروگ...ان نگه میداره

بعد یه سریال هم هست sadakatsiz اینم از روی یه سریال کره ای ساختن ولی از نسخه اصلیش بهتره و خیلی خوش ساخته

باز تو یه ژانر خاصی خواستی بگو معرفی کنم