2789
عنوان

تیک عصبی پسرم

180 بازدید | 46 پست

چند ساله دارم تو نی نی سایت تایپیک میزنم چرا هیچ روزنه ی امیدی نمیبینم،مامانا تو رو بخدا اگه بچتون تیک عصبی داشته که الان خوب شده به منم بگین یه امیدی تو دلم زنده شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه تیکی داره؟

من نفسم رو حبس میکردم مدام پلک میزدم پاهامو تکون میدادم شدیدددد

ناشی از اضطراب بود

حتما ببرش روانشناس کودک

ریشه اضطراب باید شناسایی بشه

بعدش برای کاهش یا رفع جلسات مشاوره شروع میشه

اگه نتیجه نداشت ارجاع میدن روان پزشک برای تجویز قرص

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

چند سالتونه الان؟

20.از 6 7 سالگی داشتم.مثلا اون زمان دماغمو تکون میدادم یا پلک زیاد میزدم بعد بازوهامو منقبض میکردم دائم یا ابرو ها میکندم

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

چشماشو فشار میده یه مدت خوب میشه دوباره برمیگرده الان هشت سالشه

گلم حتما ببر روانشناس کودک

از سن کم دنبال درمان باشی بهتره

محیط خونه رو هم آروم نگه دار

روحیه مهمه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

20.از 6 7 سالگی داشتم.مثلا اون زمان دماغمو تکون میدادم یا پلک زیاد میزدم بعد بازوهامو منقبض میکردم د ...

الان چجوری هستی بازم میاد سراغت ؟مثل بچگیا خیلی معلومه یا کنترلش میکنی؟

یکی از آشناها داشت دکتر به پدرمادرش گفته بودباید توی محیط آروم وبدون استرس باشه خودش بعدچندسال خوب ش ...

اونم پلک میزد مخصوصا زمان نگاه کردن گوشی وتلویزیون که دکتر گفته بود اینارو هم نباید نگاه کنه

گلم حتما ببر روانشناس کودکاز سن کم دنبال درمان باشی بهترهمحیط خونه رو هم آروم نگه دارروحیه مهمه

امشب اینقدر ناراحتم از دیدنش قلبم درد میگیره ،انگار هیچکس خوب نمیشه ،اینقدر دوس دارم یکی بیاد بگه بچم داشته الان خوب شده