2789
عنوان

کتاب خونا بیاین🎀

98 بازدید | 24 پست

بیاین حرف بزنیم

بخش دی و خدمتکارو کی خونده ؟؟ 🙂🩷

از فریدا دیگه چیا پیشنهاد میکنین ؟

ژانر جنایی

فانتزی چیا پیشنهاد میدید

الان در حال خوندن چه کتابی هستید ؟

بهترین کتابی که خوندید 🌿؟؟

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهترین کتاب برادران کارامازوف

ژانر جنایی

تموم آثار آگاتا کریستی

خصوصا کتاب قتل در زمین گلف و مرگ راجر آکروید

رستگاری یک قدیسه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خدمتکارو خوندم جلد دوم به بعد واقعا قابل پیش بینی بود. الان دارم مجموعه دوست نابغه من رو میخونم که چهارتا کتابه، دومی ام

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

واردنشوید بود فک کنم و آسیب مغزی به علاوه اون کتاب هایی که نوشتی رو خواندم ازش.خدمتکار هم ی فیلم ازش ساختن قسمت 2 هم دارن میسازن

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

وای عالین من خوندم مک فادن عالی مینویسه .خدمتکار ۴جلدیه

اره جلد یکش رو خوندم

دوش رو هم خریدم هنوز نخوندم

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

واردنشوید بود فک کنم و آسیب مغزی به علاوه اون کتاب هایی که نوشتی رو خواندم ازش.خدمتکار هم ی فیلم از ...

آره فیلم خدمتکار رو دیدم

یعنی فیلم جلد دش هم دارن میسازن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من در حال خوندن اثر مرکب( ترکیب تدریجی عادت ها ) هستم،

فوق العاده اس

کاش چند سال قبل دیده بودم و می خوندمش 😔

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»