2789
عنوان

اگه تو این موقعیت باشی چیکار میکنی اقایونم بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 55 پست
ابجی من همین کارو میکنم ولی با یه جرقه دوباره حالم بد میشه و دوباره دلتنگ تر امروز بعد یه ماه با شنی ...

کتاب میخونی؟ کتاب دختری که رهایش کردی بخون سعی از دید روانشسانه ببینی این موضوع و حالت رو طبق روانشناسی ببینی نرمال هس یا نه سخت نگیر به خودت اما از رویا بودن و صبر کردن بیرون بیا عزیزم

مشکلت اون پسر نبودهچیزی درون تو مشکل دارهبگرد دنبالشخانواده توتروماهاتمشکلت اون و عشق اون نیست

شاید اینطور باشه

ولی من فقط اون ب چشمم اومد

تو دانشگاه و محل کار هیچکییی برای من مهم نشد

الی اون

با اینکه معلمولی ترین هست از دید بقیه

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آیندتو خراب نکن با تصمیم اشتباه ،با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت،اگه خواستگار با شرایط مد نظر داشتی ازدوا ...

ایشون به خواستگاری من اومدن

حتی سه بار :)

ولی خب دست اخر بهم خورد سر ناسازگاری

عشق من ادم درستی بود و مردونه جلو اومد

ولی با نامردی تموم تنهام گذاشت و درک نکرد شرایط منو

منم ناچارا ردش کردم

به هوای اصلاح خواسته اش

ک رفت و رفت

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

شاید اینطور باشه ولی من فقط اون ب چشمم اومد تو دانشگاه و محل کار هیچکییی برای من مهم نشد الی اون با ...

تو و افکار خودت داری بهش ارزش میدی وگرنه به قول خودت یه آدم معمولی هس

در ۳۲ سالگی براتون مینویسم، شخص مناسبی اومد برو خونه و زندگیت رو بساز و دلگرم اونی باش که کنارته...

اکثر ماها در گذشته ازین ماجراها داشتیم و فقط عقب انداخت مارو،

یادت نره یه دختر با گذر زمان امتیاز از دست میده!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اها ، چند سالشه ؟ وضعیت شغلیش چجوره ؟

ایشون ۳۳ سالشون بود

و اتفاقا شعل دولتی داشتن و تحصیل کرده هم بودند

در ۳۲ سالگی براتون مینویسم، شخص مناسبی اومد برو خونه و زندگیت رو بساز و دلگرم اونی باش که کنارته...ا ...

می دونم برادر 😭🫠

من همین الانم از خیلی چیزا بخاطر این عسق عقب افتادم

ولی دلم نمیاد من اونی باشم ک این عشقو اگه البته ازش چیزی مونده باشه نابود کنم

هنوز منتظرم بیاد

چطور ممکن اون دلتنگ من نشه

من مردم از دلتنگی

چطوررر منو گذاشت و رفت

و یه درصد ب این فک نکرد بعد اون چی میشم 🫠

واقعا مردا در این حد نامرد شدن

تو و افکار خودت داری بهش ارزش میدی وگرنه به قول خودت یه آدم معمولی هس

🫠هرچی بود

عشق و حس پاک من بود

ک با رفتنش و بدیای خودش و خانوادش باز ازش متنفر نشدم

انجام وظیفه س امیدوارم موفق شی و هرچی صلاحته اتفاق بیوفته برات♡

مرسی عزیز دلمم

بهترینا سهم تو

ایشون به خواستگاری من اومدن حتی سه بار :)ولی خب دست اخر بهم خورد سر ناسازگاری عشق من ادم درستی بود ...

خب دیگه خودتون جواب خودتونو دادین ،ناسازگاری

طوری تصمیم بگیر که در آینده نگری ای کاش این کارو میکردم

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

والله ظاهرن دلیلش همین ادامه تحصیل نبوده ، بیشتر فکر کن چی جداتون کرد

بخدا سر همین بود

و یه مسئله دیگه ک نمی توتم تو تاپیک بازش کنم

ممکن یکی از اونا بخونه و شناسایی شم

کتاب میخونی؟ کتاب دختری که رهایش کردی بخون سعی از دید روانشسانه ببینی این موضوع و حالت رو طبق روانشن ...

باشه حتما میخونمش

اتفاقا اسمشو شنیدم