2789
عنوان

اگه تو این موقعیت باشی چیکار میکنی اقایونم بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 55 پست
نمیفهمم منظورتو... خودتو الاف نکن.. کیس خوب اومد و دوس داشتی ازدواج کن.

من فقط اونو دوست دارم

۶ سال چیز کمی نیست

و عشق اول بوده

من مث دخترای دیگه نبودم هررور با یکین

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

از ۶ ماهم گذشته من روز ب روز بدتر میشم و عشقم سرد نمیشه با اینکه خاطرات زیادی باهم نداریم

دچار وسواس شدی نسبت به اون ادم، ببین برو پیش روانپزشک یک دارو بهت میده برای درمان وسواس ووافسردگیه. حالت عالی میشه. قول میدم. ذهنت داره بازیت میده. وگرنه اون پسره مطمئن باش الان با یکی حداقلش در حال چته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیجانی و احساسی تصمیم نگیر با دلت کنار بیا دخترجان

چطوری اخه ؟🫠

چیکار کنم ک درسته

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

آیندتو خراب نکن با تصمیم اشتباه ،با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت،اگه خواستگار با شرایط مد نظر داشتی ازدواج کن چون اگه میخواست بیاد جلو تو این چند سال میومد

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

من حتی اسمت رو ندیدم و این پیام رو نوشتمالان که ریپلای کردی دیدم نوشته کوثر بانو در مسیر موفقیتمن فر ...

قلبم

من موفقم همین االانم رسیدم ب شغل

به تحصیل تو دانشگاه عالی

بعد گفتی پسراا و جمع بستین

من همین یه نفر رو دوست داشتم

و بهش فرصت دادم :)

من فقط اونو دوست دارم ۶ سال چیز کمی نیست و عشق اول بوده من مث دخترای دیگه نبودم هررور با یکین

حالا بحث طولانیه. ولی خودتو از زندگی محروم نکن. با یک نفر نتونستی ادامه بدی. خب دیگه تمام شد. زندگی تمام نشده. یه رابطه جدید ادم جدید

قلبم من موفقم همین االانم رسیدم ب شغل به تحصیل تو دانشگاه عالی بعد گفتی پسراا و جمع بستین من همین یه ...

پس زمینه شو داری

موفق تر شو

مگه مدرک تنهایی کافیه؟

اون یه نفر هم تونستی نگه دار نتونستی بیخیال

سخته

ولی جوونیتو حروم هیچی نکن

از پسرا منظورم خواستگار بود

ازدواج مانعه

لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن

دچار وسواس شدی نسبت به اون ادم، ببین برو پیش روانپزشک یک دارو بهت میده برای درمان وسواس ووافسردگیه. ...

ذهنم نمی پذیره که اون رفته با یکی دیگه

ایشونم شخصیت متعهدی داشتن

و اهل دختر بازی نبودن

من اولین دختری بودم ک باهام حرف زد

هعی

حق دارید جامعه خراب شده

۶ ماه گذشتیعنی اونم دلش تنگ نشد ؟خدای من من حتی با صدای ماشبنش هم روانی میشم نمی دونم گاهی میگم شای ...

طبعیت مردا اینه...

خودتو خرد نکن بخاطرش

تو لیاقتت بیشتر از ایناس

بزار ببینه کیو از دست داده

بزار اون طعم دلتنگی رو بچشه

به مرور زمان ممکنه فراموشش کنی یا باهاش کنار بیای

میدونم خیلی خیلی سخته

پس زمینه شو داریموفق تر شومگه مدرک تنهایی کافیه؟اون یه نفر هم تونستی نگه دار نتونستی بیخیال سختهولی ...

ممنونم از حرفای خواهرانه ات

اگه دلم بذاره 😭 دلم خیلی منو ضعیف کرد

من اصلا تا این حد ضعیف نبودم

ک بخوام برای کسی ک رفته غصه بخورم

ولی عشق بهم نشون داد که میشه غصه ادم رفته رو هم خورد

سعی کن بپذیری رفته و دیگه نیس سوگواری خودتو کن بعد بذار یه گوشه قلبت به زندگیت برس

ابجی

من همین کارو میکنم

ولی با یه جرقه دوباره حالم بد میشه و دوباره دلتنگ تر

امروز بعد یه ماه با شنیدن صدای ماشینش اینطوری برگشتم ب اون حالت قبل ...

ممنونم از حرفای خواهرانه ات اگه دلم بذاره 😭 دلم خیلی منو ضعیف کرد من اصلا تا این حد ضعیف نبودم ک بخ ...

مشکلت اون پسر نبوده

چیزی درون تو مشکل داره

بگرد دنبالش

خانواده تو

تروماهات

مشکلت اون و عشق اون نیست

لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن

طبعیت مردا اینه...خودتو خرد نکن بخاطرشتو لیاقتت بیشتر از ایناسبزار ببینه کیو از دست دادهبزار اون طعم ...

مرسی از حرفای دلنشینت قشنگ من ✨️🌸