2789

یکی که خودش و خانوادش از نظر فرهنگی خیلی به شما میخور ولی به دلتون ننشسته ۷ودش هم تحصیلی و فکری بهتون میخور و کارش آزاد فنی مهندسی هست

یکی که خودش خیلی بهتون میخور از نظر فکری تحصیلی اعتقادی و به دلتون نشست ولی خانوادش از نطر فرهنگی از خانواده شما پایین تر هستن کارش هم کارمند رسمی هست

مالی هر دو در یک سطح

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب کم کم به دلم میشینه خانواده خیلی مهمه

و یک زندگی خوب خیلی از طلاق ها رو دیدم که بخاطر اختلاف فرهنگه برا من یکی که سخته

من خودم آدمای ناسالمی به دلم نشسته ولی به حرف دل گوش نکنیم چون ضربه میبینیم😑

خب کم کم به دلم میشینه خانواده خیلی مهمهو یک زندگی خوب خیلی از طلاق ها رو دیدم که بخاطر اختلاف فرهنگ ...

این که بعداً به دل میشینه رو باب نکنید خیلی ریسک بزرگیه شاید بعداً هیچوقت به دلش ننشست چون معمولا اگر قرار باشه به دلش بشینه همون اول آدم یک حسی رو احساس میکنه

[QUOTE=414700369]این که بعداً به دل میشینه رو باب نکنید خیلی ریسک بزرگیه شاید بعداً هیچوقت به دلش ننشست چون معمولا اگ ...[/QUOTE

گفتم که خودش تصمیم بگیره نظر من اینه در کل تصمیمات احساسی آینده خوبی ندارن ولی منطقی پیش رفتن خوبه البته تو زندگی عشق هم مهمه ولی عشقی که آدمو به فنا نده