2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 119 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه علت این رفتارش مطلقه بودن اون آقا بوده باید بگم دوستت وحشتناک بی منطقه...من خودم و شوهرم ازدواج دوممونه...نمی دونم چرا مردم بعضیاشون فکر می کنن مطلقه ها از فضا اومدن یا نباید با مطلقه ازدواج کنن حتی با وجود این که خودشونم جدا شدن...حالا صبح تا شب هی در حال کات کردن دوست پسر و دوست دختراشونن اما چون جایی ثبت نشده اونا خوب عالمن مطلقه ها که ثبت رسمی شده بد عالم...بابا طرف به هر علتی کنار یکی بوده دیده نمیشه تمومش کرده برو تحقیق کن ارتباط بگیر اگه بد بود اون وقت بگو این مطلقه به درد من نمی خوره.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

جوابتون رو دو بار فرستادم نیومد از شانس مننه عزیزم خیلی محترمانه تمومش کردن با وجود اینکه بهشون خیلی ...

پس خوب شد جور نشد

عزیزم ناراحت نشی دوستت زندگی این اقا رو زهرمار میکرد براش با این مودی بودنش

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
جوابتون رو دو بار فرستادم نیومد از شانس مننه عزیزم خیلی محترمانه تمومش کردن با وجود اینکه بهشون خیلی ...

حتی ب نظرم اگ یموقع اوکی میشد و نمیساختن بعدا تو فامیل شوهرت اسم تو بد میشد میگفتن مثلا فلانی اینو انداخت تو زندگیمون

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
دقیقا همینطوره حالا نمیدونم حرفم بدجنسیه یا نه ولی خداروشکر نشد و من بدبخت نشدم

نه خداروشکر نشد و تو آدمت رو شناختی و بعداً اگر گفت برام لقمه یگیر .بگو لقمه ی قبلی رو نخوری

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

هیچی چون اطرافم زیاد دیدم یه مدت قهر می کنن و از خونه پدر باز میان واسم عجیب نیست خجالت نکشه دیگه چی ...

آها اینم بگم یکی ازجاریام دوره نامزدی من من شکل داشت ه که ه فامیلاشون فهمیدن بعدشوهرخواعرشوهرم باخانواده شوهرم درگیرشده بودن در ست به یقه بابرادرشوهرم اینم همه فهمیدن بعدبع اینافک میکنم امیدوارم میشم خجالت نمیکشم

عزیزم احتمالا دوستتون از اون دسته از مطلقه های هستن که یکم زیادی پرو و بی چشم رو تشریف دارن.

ودلشون پسر مجرد و حتی کوچیکتر از خودشون میخاد.

تا به قول خودشون چشم بقیه رو کور کنن که اینطور خریدار داریم.

وگرنه ما زنهای مطلقه و بسیار متشخص هم داریم که دنبال هم کفو خودشون هستن.

واقعا اصلا مجرد مطلقه ملاک نیست گاهی وقتا ادم خوب و پاکی باشه و باهم تفاهم داشته باشن یک عمر خوشبختن ...

آره عزیزم درستشم همینه من بارها بخاطر کسانیکه اینطور برخورد کردن دلم شکسته دعا کنید ازدواج خوب قسمتم شع انگار هیچی برام نمیشه

اگه علت این رفتارش مطلقه بودن اون آقا بوده باید بگم دوستت وحشتناک بی منطقه...من خودم و شوهرم ازدواج ...

دقیافه انگار مطلقه آدم نیست بلا نسبت شما انقد از رفتارشون حس بد گرفتم اینطور شدم

عزیزم میشه درخواست دوستی بدین ؟یه کم کمک میخوام در این مورد