2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 119 پست
من عکس اقارو نشون دوستم دادم خیلی پسندید و شوخی کردیم حتی باهم و میگفت این تا الان کجا بودشرایط رو گ ...

دوستت یه تختش کمه

خودش هم جدا شده که

از اول هم میدونست آقا قبلا ازدواج کرده

یه خانوم پرستار مهربونم که اعصاب مصاب ندارم😼😸👩🏻⚕️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب ادامه اش 🤔

نوشتم عزیزم

دوستم در کمال وقاحت پیام داده شاید خودت یه روز مطلقه شدی گفتم مگه من چی گفتم!

تو آبروی من رو تو قوم شوهر بردی

من که چاقو نذاشتم زیر گلوت بکشونی خونت اونا رو و سنگ رو یخ کنیشون

بعدم زنگ زد ازم عذرخواهی کرد که محلش نذاشتم

من عکس اقارو نشون دوستم دادم خیلی پسندید و شوخی کردیم حتی باهم و میگفت این تا الان کجا بودشرایط رو گ ...

بنظرم برای دوستت مورد خوبی بوده

منم مطلقه م متاسفانه مجردا بعضیا مشکلی ندارن بعضیا الکی میگن مشکل ندارم و به این دلیل غیب میشن هر چند منم چون از دلیل مطلقه بودن طرف می ترسم و دختر زرنگی هم نیستم طرفو بشناسم و یه خاک بر سر دیر گیر هستم و ساده می ترسم بدبخت شم وگرنه که الان همه روابط متعددی داشتن از هر نوعش و صرف ارتباط قبلی مورد خاصی نیس

کلا تو مسئله ازدواج واسطه بودن خیری نداره چون اگه ازدواجشون صورت بگیره و زندگی به کامشون باشه که هیچ ولی امان از روزی که تقی به توقی بخوره اونوقت ناله و نفرینش مال واسطه اس

دوستم گفت چیه چرا قیافه میگیری خب مطلقه میخوام چیکار نظرم یهو برگشت دیگهمنم گفتم خودت احیانا مطلقه ن ...

به درک که سرسنگین شده بره خدارو شکر کنه مرد بیوه و بچه دار معرفی نکردی

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔