2789

اول که دو روز پیام نمیداد اصلا میگفت سرکارم سرم شلوغه منم چیزی نگفتم بعدش سرد بود باهام پرسیدم چیشده باکلی اصرار برگشت گفت مامانم سرطان داره حالش بده میخوام یمدت فاصله بگیرم منم گفتم اوکی بنظرتون راست گفته یا دیگه نمیخواد باهام حرف بزنه اخه خیلی وقته یجوری شده سرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه راست گفته که بهش زمان بدهتو شوکه

اما اگر دیدی دروغ گفت با یه بلاک خوشحالمون کن

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

این قضیه سزطان مگ واسه دهه ۶۰ نبود؟؟؟

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

دروغه نه؟

شک نکن

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

با دخترداییش ارتباط دارم گفت به اون نگو ادم خبرچینی هم هستا ولی به اون بگم بنظرت؟

عیر مستقیم یه پرس و جو کن اره