2789
عنوان

بدترین اتفاقی که تو زندگیتون افتاده چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خیلی بده وافتضاح 😔

ببین یعنی تو جوانی

جوان مرگ بشه بهتر از مجردیه

اینو از ته دل میگم

چون تو سن بالا حتی نمیتونی یه دوست

یه دوست داشته باشی

چون همه سر خونه زندگیشونن هیچ کس مجرد نیست با تو همراه باشه

همه میگن ما بچه داریم شوهر داریم مثل تو بیکار نیستیم

💍♥ i said yes 

خدا سر دشمن نیاره چجوری

سر ظهر بود داشتم تو کوچه پیاده میرفتم مغازه ساعت دو و اینا بود نفخ داشتم خودمو ول کردم گفتم سر ظهره کسی نیست همون لحظه پسر همسایه پیچید تو کوچه اونم پیاده بود هی میخندید و میگفت گوزیدی و...

منم یه گربه تو چین میشدم🗿

واییی🤣🤣🤣🤣🤣

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

واسه پسرعموم و دوستش دقیقا این اتفاق افتادبا شناسنامه پسرعموم چک بی محل کشیدن با شناسنامه دوستش ازدو ...

من سال 96 وای زندگیمون تباه شد بخدا دیگه هیچ انگیزه ای واسه ادامه ندارم

من سال 96 وای زندگیمون تباه شد بخدا دیگه هیچ انگیزه ای واسه ادامه ندارم

همکار منم یه همچین جریانی داشتن قضیه چک اینا بود حالا دقیق نمیدونم ولی بعد پنج سال که کلی پول دادن حتی شوهرش شش ماه زندان رفت دیگه یه پارتی پیدا کردن پروندشون بست

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
ناراحت شدم چقد مردم بدشدن درحق هم اینهمه ظلم میکنن ایشالله تاوان بدن ومشکلتون بخیر تموم بشه

همیشه آرزوم اینه خدا یه جوری زمین بزنش تاوان همه ی تلخی هایی که سر زندگیمون آورده رو پس بده

همکار منم یه همچین جریانی داشتن قضیه چک اینا بود حالا دقیق نمیدونم ولی بعد پنج سال که کلی پول دادن ح ...

عزیزم میشه دقیق تر بگی اگه میدونی خیلی بهم کمک میکنی پارتی از کجا گیر انداختن بانک یا دادگاه اینا