2789
عنوان

چرا داییم پشت سرم بد گفته

99 بازدید | 12 پست

خالم رفته بود خونه داییم.داییمم از خالم پرسیده بود از سارا (من)چه خبر؟

خالمم گفته بود خوبه بد نیست.داییمم شروع کرده بود به بد گفتن که سارا که خنگ و پخمه هست و خودشم میگیره و ازین حرفا.ولی من واقعا خودمو نمیگیرم سعی میکنم حدالامکان خاکی باشم.که البته خالمم جوابشو داده بود و بعدا اینارو برای مادرم تعریف کرد و مامانمم این حرفا از دهنش در رفت

چرا داییم باید این حرفارو بزنه؟صرفا ازم بدش میاد یا حسادت میکنه یا چی؟آدمی هست که سلام و احوال پرسی و قربون صدقه هاش ظاهری ان و دو تا بچه بی عرضه داره.خیلی هم از نظر مالی نسبت به بقیه فامیل ضعیفه

دایی ها همینن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم سنت که بیشتر شه تازه می فهمی همه پشت هم حرف میزنن،، همه! سخت نگیر چون هرکاری کنی بقیه بی خیالت ن ...

اره ولی فامیل درجه یک که نباید اینطوری باشن.این داییم یکسره خونه ما بود مفت میخورد و میخابید

اره ولی فامیل درجه یک که نباید اینطوری باشن.این داییم یکسره خونه ما بود مفت میخورد و میخابید

عزیزم فقط سعی نکن فکرتو مشغول حرفاشون کنی وگرنه چیزی که واست می مونه کینه وتنهاییه.. بی خیال

ینطرم باید با خالت قط رابطه کنی تا دایی

چرا؟راست میگی ولی.پسر همین خالم یه کم عقب موندگی داره.دختر خالمم ابرو ریزی تو فامیل داشته.شاید اومده با این حرف جا به جا کردن حرص مادرمو در بیاره از حرص بچه های داغون خودش و مادرم رو بهم سرد کنه.اخه این اخلاق رو داره خالم از بچگی ازم بدش میومد و همش مادرم رو بی دلیل باهام دشمن میکرد

چرا؟راست میگی ولی.پسر همین خالم یه کم عقب موندگی داره.دختر خالمم ابرو ریزی تو فامیل داشته.شاید اومده ...

اونی کحرف بقیه برای تو میاره مطمئن باش حرف توهم میبره جای دیگه

کلا آدم خبر چین آدم مطمئنی نیست

یک مادر دهه ۷۰