2789
عنوان

مشارکت در مخارج خونه

58 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یه سوال دارم. من الان نامزد دارم و چند ماه دیگه میریم خونه خودمون . من و همسرم هردو شاغلیم و البته حقوق همسرم دو برابر منه. میخوام بدونم تو مخارج زندگی چقدر باید مشارکت کنم؟ اینم بگم که من اهل آشپزی و اینا نیستم و اونم پذیرفته که بیشتر اوقات از کترینگ بگیریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این هنوز هیچی نشده میگه تو مخارج خونه باید مشارکت کنی واقعا از دستش حرصی شدم

ببخشید اگه بهش مقدار درآمدت را بگی باختی حتما برای خودت پس انداز داشته باش از همه بهتر طلاست اما اگه یک روز بحث فروش برای یک سرمایه گذاری اومد باید حتما تو هم سهم داشته باشی چون داری از سرمایه خودت میزاری

ممنون 🙏

همیشه با عشق زندگی کن اما اینم گوشه ذهنت بزار که آدمها در لحظه و در شرایط امکان تغییر کردن دارن پس برای فردای خودت پس انداز کن چون تو شاغلی اگه از حقوق تو خرج بشه آنوقت که پس انداز اصلی را اون میکنه اینجا باید طرف خودت را بشناسی بعضی از آقایون اتفاقا از اون دسته آدمهایی هستن که مشکلی ندارن سهم خانه را با ماشین یا ملک را به اسم همسرشان بزنن اما بعضی هم اینجور نیستن این خودت هستی که باید اون آقا را بسنجی و آزمون و خطا کنی تا اخلاقش دستت بیاد