2789
عنوان

شما ها کدومش هستید(عمه یا خاله)

73 بازدید | 9 پست

به نظرتون کدومش باحال تره؟

نظرسنجی

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خاله میشم

نه عمه

نه مامان

نه زنعمو

فقط زندایی بودم که اونم دیگه نیستم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه خاله میشمنه عمه نه ماماننه زنعمو فقط زندایی بودم که اونم دیگه نیستم

الللهی.چرا مامان نمیشی؟

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

الللهی.چرا مامان نمیشی؟

بچه دوست ندارم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عجججب.ولی من خیلی دوست دارم حداقل 3 تا میخوام خخخخ

۳ تا 😅😅

حتما دوست داری دیگه

من نه خودم بچه دوست دارم نه خواهرم

خواهر و برادرهمسرمم ازدواج نکردن . یه خواهرش دو تا بچه داره که بچه هاشو خیلی ساله ندیدیم . خودمو اصلا زنداییشون نمیدونم