2789
عنوان

کسی پایه درس خوندن هست

44 بازدید | 9 پست

این مدت اصلا نخوندم ،یک مشکل بزرگ برام پیش اومده

اگر کسی میتونه برای روزی ۸ساعت و نیم بگه ...واقعا پیوسته بخونه

هفته آینده من چندروز کلاس دانشگاه دارم ولی از فردا و بعد اون روزها رو هستم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منننن

دانشجویی؟برای چی میخوا بخونی؟

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

عزیزم من کنکوریم

این مدت نصف ۸ ساعت خوندم

ولی خوندم ...همینجوری ادامه دادم

اصلا نمیدونم چموری ۸ و ۹ ساعت بخونم در صورتی که بقیه ۱۰ ساعتی میخونن

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

عزیزم من کنکوریم این مدت نصف ۸ ساعت خوندم ولی خوندم ...همینجوری ادامه دادم اصلا نمیدونم چموری ۸ و ۹ ...

کم کم زیادش کن

برا امتحانا پایان ترمم

این تایم رو اوکی هستی یا پیوسته نمیخونی؟

من میخوام رقابتی یکی باشه که واقعا پیوسته بخونیم