2789
عنوان

ی روزی فکر میکردم خوشبخت ترین زن رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 225 پست
والا یه جاری من دکتره استاد دانشگاه یزده شوهرش لیسانس حسابداریه بچه هاشون بزرگن انقد خوشبختن دوست صم ...

سر کار خانم در مثل مناقشه نیست .من از کلیات صحبت میکنم .شما نمونه میارید .میگن اختلاف زن و مرد نباید زیاد باشه .از بعد روانشناسی خانواده و ... مردود هست .اما.الان زوجی هستن که اختلاف سنی بالا دارن حدود ۳۰ سال دارن با عشق زندگی میکنن .ما باید بگیم خوب کی گفته اختلاف سنی مهمه؟؟؟ این چه منطقی هست

از بعد روانشناسی ، یا روایات متعدد گفته شده که بهتر هست از نظر موقعیت اجتماعی و تحصیلات مرد بالاتر باشه .این انتخاب به صلاح مرد هست .حالا در یک خانواده نیست .

اینکه کسی دکاری داره شوهرش بیسواد سوپر مارکت داره با معیارهای منطقی گزینش همسر مطابقت نداره .یعنی نشه بهتره .حالا یک زوجی پیدا شده خوشبختن .این دلیل نمیشه کل داستان رو رد کنیم .بهر حال ظاهرا ما متوجه منظور هم نمیشیم .ممنون از وقتیکه گذاشتید

ایام به کام

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سر کار خانم در مثل مناقشه نیست .من از کلیات صحبت میکنم .شما نمونه میارید .میگن اختلاف زن و مرد نباید ...

ببین اگر دانشگاهی باشی بخدا باید بدونی ارشد و لیسانس هیچ فرقی باهم ندارن

اگر دانشگاهی باشی میدونی اینو

ببین اگر دانشگاهی باشی بخدا باید بدونی ارشد و لیسانس هیچ فرقی باهم ندارن اگر دانشگاهی باشی میدونی ای ...

مثل اینکه شما تا من تسلیم نشم ادامه میدی .باشه بحث کنیم

اگر خدا قبول کنه بنده هم دانشگاه رفتم .

حالا بفرمایید .از چه نظر فرقی نداره؟؟؟ میشه توضیح بدید بانو؟؟؟

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

سر کار خانم در مثل مناقشه نیست .من از کلیات صحبت میکنم .شما نمونه میارید .میگن اختلاف زن و مرد نباید ...

ببخشید چون شما دانشگاهی هستید می پرسم

اون منبعی که گفته تحصیلات مرد بالاتر باشه بهتره رو به منم معرفی میکنید بخونم؟

مقاله هم باشه مهم نیست اسمشو یا اسم نویسندشو بگید خودم پیدا میکنم

کتاب هم معرفی کنید دسترسی دارم به همه کتابای روانشناسی

ممنونم

ببخشید چون شما دانشگاهی هستید می پرسم اون منبعی که گفته تحصیلات مرد بالاتر باشه بهتره رو به منم معرف ...

دوست گرامی step by step عجله نکنبد

اول جواب منو بدید

مثل اینکه شما تا من تسلیم نشم ادامه میدی .باشه بحث کنیماگر خدا قبول کنه بنده هم دانشگاه رفتم .حالا ب ...

ببین لیسانستو که میگیری با همکلاست سر یه کلاس بودی پس همسطحید.

حالا بقیش انتخابه. من میرم دنبال ارشد تو میری توی بازار کار. تلاش در دو جهت مختلفه فقط.

رتبه تک رقمی کنکور حقوق رفت وکیل شد، همکلاسیش ارشد خوند. خب کدومشون باهوشترن؟

بله ارشد دانشگاه تهران با لیسانس پیام نور علی آباد کتول معلومه متفاوته، اما نه دو نفر که همکلاس بودن و انتخابای متفاوتی داشتن

البته نظر شمام محترم و درسته چون از اون ور هم کلی پزشک میرن زن دیپلم میگیرن و بعدش بهشون خیانت میکنن.

در کل من نخواستم این خانم غرورش هی الکی بالاتر بره چون بچه داره و بخاطر بچش بهتره کمی کوتاه بیاد. اونم دختربچه، که توی سن حساسیه و ممکنه آیندش خراب شه بخاطر اختلاف پدرمادر

ایشالا برگردن سر زندگیشون بخاطر بچشون

دوست گرامی step by step عجله نکنبد اول جواب منو بدید

منبع نداری داداش

من وقتی منبع معتبری ندارم و فقط نظر خودمه، نمیگم روانشناسا میگن و فلان، چون ممکنه گیر بیفتم 😂😂😂

سرتو بالا بگیر و بگو نظر خودم اینه، به این دلایل، راحت و خوب

نه که الکی حرف بندازی دهن روانشناسا

موفق باشی برادر

ببین لیسانستو که میگیری با همکلاست سر یه کلاس بودی پس همسطحید.حالا بقیش انتخابه. من میرم دنبال ارشد ...

اصلا توضیحات شما ربطی به سوال من نداشت.

شما فرمودید لیسانس و ارشد باهم فرقی ندارن .چطور چنین چیزی ممکنه ؟؟؟ مثلا در مهندسی برق شما روح و روانت مستهلک میشه تا ارشد قبول بشی

وقتی ارشد رو میگیری گرفتن دکتری خیلی آسون میشه چون عده کمتری وارد دکتری و آزمونش میشن .

در جایگاه شغلی ترفیع میگیری .حقوقت افزایش پیدا میکنه و ضریب میگیری .اگر سرپرست یه قسمت باشی مثلا سرپرست خط میشی مدیر تولید

اینها همه تفاوته

حالا کسی که لیسانس داره فرقی با ارشد نداره؟؟؟

اصلا توضیحات شما ربطی به سوال من نداشت.شما فرمودید لیسانس و ارشد باهم فرقی ندارن .چطور چنین چیزی ممک ...

نه

دکتری خوندن پیش نیازش ارشد خوندنه.

برقی؟ گرایشت چیه؟

نه مخصوصن برقیا که همون لیسانسش هم با دیپلم یکیه

😁😁😁

منبع نداری داداشمن وقتی منبع معتبری ندارم و فقط نظر خودمه، نمیگم روانشناسا میگن و فلان، چون ممکنه گی ...

من نمیدونم منظور شما چی هستش از این پیام .راستش تا پیام آخرتون احساس کردم اهل مباحثه هستید .ولی پیام آخرتون نا امبد کننده بود.موفق باشید

راستش اهمیتی واسم نداره که کی چی خونده .تا الان اینحا دهها نفر بمن پیام دادن و ازم کمک خواستن .من هیچ وقت از کسی نمیپرسم چی خوندی .واس من ملاک آدم بودن شخصیته .نه مدرک .با اینکه خودم از بهترین دانشگاههای کشور مدرک گرفتم اما جایی فخر نمیفروشم .چه ارزشی داره که من فارغ التحصیل شریف یا فردوسی باشم اما نتونم دو کلمه با منطق حرف بزنم ؟؟ یا وقتی کسی با منطق جوابمو میده من بپذیرم؟؟؟ حداقل میتونم مودبانه مکالمه کنم.نه؟؟؟

راستش اهمیتی واسم نداره که کی چی خونده .تا الان اینحا دهها نفر بمن پیام دادن و ازم کمک خواستن .من هیچ وقت از کسی نمیپرسم چی خوندی .واس من ملاک آدم بودن شخصیته .نه مدرک .با اینکه خودم از بهترین دانشگاههای کشور مدرک گرفتم اما جایی فخر نمیفروشم .چه ارزشی داره که من فارغ التحصیل شریف یا فردوسی باشم اما نتونم دو کلمه با منطق حرف بزنم ؟؟ یا وقتی کسی با منطق جوابمو میده من بپذیرم؟؟؟ حداقل میتونم مودبانه مکالمه کنم.نه؟؟؟

راستش اهمیتی واسم نداره که کی چی خونده .تا الان اینحا دهها نفر بمن پیام دادن و ازم کمک خواستن .من هی ...

شما دوساعته بامن بحث میکنی که ارشد و لیسانس انقد اختلاف سطحشون زیاده که باعث اختلاف توی زندگی میشه بعد میگی برام مهم نیست کی چی خونده 😁😁😁😁

بیخیال. ممنون که وقت گذاشتید. فقط اگر ممکنه منبع حرفاتونم بفرمایید جدی علاقمند شدم ببینم چرا تحصیلات مرد بالاتر باشه بهتره؟ یعنی مرد رو دچار نقص عقل میدونن که باید با تحصیلات بالاتر جبران بشه؟

جالب شد برام دلیل حرفشون