2789
عنوان

ی روزی فکر میکردم خوشبخت ترین زن رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 225 پست

یعنی غرورتون بیشتر از زندگی چندین سالتون میارزه؟

بابا یکی رو واسطه کن حلش کنید

وقت واسه طلاق زیاد هست

برو مشکلو حلش کن

بچه که نیستین

حتما همسرتم منتظر شماست پا پیش بزاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من خیلی مغرور بودم تو رابطموناما همسرم همیشه تلاش میکرد برا زندگیمونیهو نمیدونم چیشد

خوب پس مشکل کار معلوم شد

اون منتظره ببینه یکبار هم شده شما تلتش میکنی برا دووم زندگی

دخترت الان میتونه بهترین میانجی باشه

میتونی یوتشکی باهاش حرف بزنی واسطه شه برا آشتی تون که غرور شمام لطمه نبینه

همیشه اونی ک بیشترتلاش میکنه زود خسته میشه نوبت شمابوده تلاش کنی

به من گفت بمون درست میکنم

برام گریه میکردم

اما درست نکرد

فقط میگفت درس میکنم

حق نداشتم قهر کنم؟

یعنی غرورتون بیشتر از زندگی چندین سالتون میارزه؟بابا یکی رو واسطه کن حلش کنیدوقت واسه طلاق زیاد هستب ...

نه

اما میترسم پس زده بشم

همسرم هیچ وقت منو نادیده نمیگرفت

میترسم موضوع خیانت وسط باشه

بله من خیلی مغرور بودم تو رابطموناما همسرم همیشه تلاش میکرد برا زندگیمونیهو نمیدونم چیشد

خسته شده از منت کشی، تو رابطه ما هم من مغرورم تا به حال یکبارم پا پیش نگذاشتم ،به نظرم این دفعه دیگه نوبت شماست

ادمای عاقل و بالغی هستین یکم به خودتون فرصت بدین اروم ک شدین باهم حرف بزنید مشکلتونو حل کنید حیفه اینجور تموم بشه

نفرین نمیکنم...خبر ب دورترین نقطه جهان برسد؛ نخواست او، ب من خسته، بی گمان برسد؛ شکنجه بیشتر از این ک پیش چشم خودت؛ کسی ک سهم تو باشد ب دیگران برسد ؛چ می کنی؟ اگر او را ک خواستی یک عمر ؛ب راحتی ،کسی از راه ناگهان برسد ؛رها کنی بروند و دو تا پرنده شوند ؛گلایه ای نکنی، بغض خویش را بخوری؛ ک هق هق تو مبادا ب گوششان برسد ؛ خدا کند ک...ن نفرین نمیکنم ؛نکند ب او ک عاشق او بوده ام، زیان برسد..😔💔🫂

نهاما میترسم پس زده بشمهمسرم هیچ وقت منو نادیده نمیگرفتمیترسم موضوع خیانت وسط باشه

امیدوارم خیانت نباشه و برگردین به زندگیتون بخاطر دخترتون

من خیانت دیدم ولی بازم بخاطر بچه هام موندم البته بعد از کلی چالش،