2789
عنوان

شما انتخابتون کدوم مرده

98 بازدید | 33 پست

آقایی که باهاتون خیلی محترمانه و مهربون رفتار میکنه و هواتونو داره همیشه

از لحاظ فکری به هم نزدیکید

ولی از لحاظ ظاهری تایپتون نیست

یا آقایی که ظاهرش کاملا تایپتونه و رفتارش با خانما کلا سرده و با شمام صمیمی رفتار نمیکنه و سر یه مسائلی هم قبلا باهم مشکل داشتید ولی الان اوکیید

من دومی رو ترجیح میدم ولی بقیه میگن داری اشتباه میکنی و اولی بهتره

سنمم کم نیست که بگم تحت تاثیر چیزی قرار گرفتم

صرفا انگار معیارام عوض شده

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعدا اخلاقش ظاهرشو هم برات بد می کنه اولیی

نه متاسفانه بد نکرده

با وجود بحثامون همچنان ظاهرشو میپسندم😂💔

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

وقتی ظاهرشو نمیپسندی عادی نمیشه برات

درسته ولی بقیه اصرار دارن اخلاق مهم تره

درسته ولی بقیه اصرار دارن اخلاق مهم تره

اخلاق خیلی مهمه اما وقتی اخلاقش خوب باشه نتونی تو خیابون دستشو بگیری و روت نشع دیگه اخلاقشم به چشمت نمیاد

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

هیچکدوم واقعاً 😶

دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.

هیچکدوم از این دوتا لازم نیست از یک معیار کوتاه بیای بخاطر اون یکی اگه مجبور باشی اولی ... معیاراتم پسرفت کردن ظاهر خیلی مهمه ولی اول اخلاقق

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

اخلاق خیلی مهمه اما وقتی اخلاقش خوب باشه نتونی تو خیابون دستشو بگیری و روت نشع دیگه اخلاقشم به چشمت ...

نه در این حد بد نیست

اولی معمولیه کاملا ولی دومی خیلی خوبه😂

هیچکدوم.مجبور نیستم که.قحطی پسر هم نیومده😀

قبول دارم😂

ولی دومی رو بدجور میپسندم🚶♀️ دست خودمم نیست