2789
رفاقت هم کم چیزی نیستا لازم نیست برا بروز دادن و فهموندن حست یه اسم بی ربط روش بزاری رفاقت هم خیلیه ...

آره اصلا کم چیزی نیست واقعا...چنان کاری باهام کردن الان حال روحی داغونی دارم و اصلا نتونستم امسال خوب درس بخونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زندای منو سیاه کرد😂

اگه میشه فراموش کن اسی... سعی کن خودت رو سرگرم کنی..

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خب هر عشقی خوش شانسی نیست تو یا عشقت خوب بوده که به عشق میگی خوش شانسی یا از اون عشق به یه فکری چیزی ...

من با این عشق یه دنیااااا درد کشیدم

و بقول معروف دردی ک تورو نکشه قوی ترت میکنه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

امکان نداره کسی نشده باشه:)

من نشدم دوست عزیز 😂🎀

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خیلی داغونم خیلی هرروز بهشون فکر می کنم هرروز خسته شدم،چجوری دل شون اومد اونجوری دلم رو بشکنن دلم می ...

تاپیک بزن تعریف کن

بعد اولش بگو نیاز به گوش شنوا و درک و نصیحت داری

[QUOTE=414695805]هیچ خوشبحالی نداره هرکسی شانس اینو نداره ک عاشق بشه🫠[/سلام من یه خواستگار داشتم قد ...

بنظرم برو بمیر بهتره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍