2789
عنوان

راهنماییم میکنید در مورد چادر

108 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ، امروز رفتم چادر خریدم ولی کلا خیلی دو به شک هستم ، شاید برم عوض کنم ، میشه نظرتون و بدونم .

من قدم 160 هست وزنم 45 ، خب لاغرم و میخوام چادر یکم بهتر نشونم بده ، میگن عربی خوبه اما از طرفی استفاده ی همیشگی عربی سخته ، یه مدل دیدم صدفی بین عربی و دانشجویی هست یه جورایی اما جنسش و نمیدونم کدوم بگیرم ، یه جنسش حریر اسود بود یکی کن کن .

خودشون معتقد بودند کن کن بهتره ، چروک نمیشه ، نخ کش نمیشه ، نیمه براق هم بود .

اما من حریراسود گرفتم چون مشکی مات تری بود و بهتر بود ، اما حس میکنم یکم برام کوچیک هست و انگار جذب بود ، نمیدونم به خاطر جنسش بود یا نه ، به نظرتون برم کن کن بگیرم یا همین حریر اسود خوبه ، کدوم ریزش داره قشنگ میایسته ، من کن نیمه براق هست اشکال ندارد ، خوب دیده میشه بیرون یا تو چشم هست ؟

نمیدونم من جَدِّه میپسندم

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حقیقتش نمیدونم چون خودم فقط عربی و لبنانی دارم از بقیه انواعش زیاد خبر ندارم وگرنه حتما کمک میکردم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

کن کن ریزش بیشتر داره و زودتر چروک و نخکش میشه یکمم بوره

پارچه های کرپریزش متوسط ولی درجه مشکی بودن بالا و مقاومت در برابر چروک

شما کرپ بگیر حالا مدلای مختلف

همون مدل عربی اصیل بهترین مدل چادر با همه اندام ها

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

واقعا خوش ب حالت 45کیلوییمن رژیم گرفتم تا لاغر بشم

نه بابا خوش به حالت ، انقدر دنبال اینم چند کیلو اضافه کنم ، هیچی بهم نمیاد ، نه مانتو نه عبا ، فقط تیشرت تو خونگی اندازم هست

ریزش دار جنس کن کن بهتره مدل نداکن کن جنسای مختلف هست ولی کن کن ندا ریزش دار و سبک و راحت هست ولی شن ...

آره گفت کن کن بهتره ، ولی نمیدونم ندا بود یا نه فقط کن کن نوشته بود ، به نظرت نیمه براق بهتره یا مشکی مات ؟ کدوم جنس تو تن بهتر وایمیسته؟

نه بابا خوش به حالت ، انقدر دنبال اینم چند کیلو اضافه کنم ، هیچی بهم نمیاد ، نه مانتو نه عبا ، فقط ت ...

1) آب میوه طبیعی زیاد بخور

2) آب با خرما بخور همزمان

3) میوه ای انبه بخور

۴)هر روز جوانه گندم بخور

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

در مورد جنس نمیدونی کدوم بهتره ؟

اطلاعی ندارم😂💔

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

حقیقتش نمیدونم چون خودم فقط عربی و لبنانی دارم از بقیه انواعش زیاد خبر ندارم وگرنه حتما کمک میکردم

در مورد جنس نمیدونی کن کن بهتره یا حریر اسود ؟

نیمه براق خوبه یا مشکی مات؟

کن کن ریزش بیشتر داره و زودتر چروک و نخکش میشه یکمم بورهپارچه های کرپریزش متوسط ولی درجه مشکی بودن ب ...

راستش عربی اصیل اندازم نبود ، جنس هم کرد نبود ، فقط کن کن بود و حریر آسود ، مدل سنبادی هم داشت

در مورد جنس نمیدونی کن کن بهتره یا حریر اسود ؟نیمه براق خوبه یا مشکی مات؟

از مادرم پرسیدم گفتن هرکدومشون نوع های مختلفی داره نمیشه گفت

یه بخشیشم سلیقه ایه

من خودم نیمه براق بیشتر از مات دوست دارم ب نظرم قشنگ تره

ولی مات مشکی تره انگار

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️