2789

بیرون همههه سر درآمدو کار مستقل بودن بیشتر رقابت دارن باهم

اینجا ۲۰ساله دغدغه ازدواج داره

اصلا نه فقط این کلا با دنیای بیرون فرق داره

امیدوارم روزی ایرانی آباد ببینیم🕊️

اینجا چون کسی کسیو نمیشناسه

واسه همین وگرنه کسی از حرف ازدواج نمیزنه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقاااا الان تو ایران نمودار ازدواج نزولی هست نمودار طلاق صعودی بعد میای نینی سایت همه ده تا ده تا ...

و دخترای ۲۷ به بالا پی پارتیو عشق حال و تازه دور دنرشون شروع شده

شاید تظاهر میکنن

نه واقعن همینطوره من دوستام همه یجورییی سر درآمددد رقابت دارن انگار مدال طلا میدن

البته خودمم جزوشونم و مقام آخرم😂🦦

نه واقعن همینطوره من دوستام همه یجورییی سر درآمددد رقابت دارن انگار مدال طلا میدنالبته خودمم جزوشونم ...

چی بگم والا

منکه خودم پسرم ، دوس دارم کار نکنم پول بیاد تو جیبم

دخترام حتما همینن دیگه

اینجا از هر فرهنگ و تربیت و قومیت و شهر و روستایی عضون که یکسری

ما در واقعیت بخاطر محل زندگیمون و رفت و امدامون با افراد مشابه خودمون تا حدودی برخورد داریم در جامعه

از طرفی هدف یکسری کاربرا پلیدانه و شومه از عضوت صرفا جهت تخریب و نضعیف فرهنگ عمومی

یک چیز دیگم یادت باشه کهدفقر فرهنگی هیچ ارتباطی به فقر مالی نداره

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه