2789
عنوان

الان کلی گریه کردم ک تا ابد تنها میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 67 پست
ن عزیزم راحت باشرژیم غذایی نگرفتم. ولی مشکلم هورمونیه اون داروها هورمون های جنسی رو سرکوب میکرد

عوارض دارو بعد مدتی از بین میره ..برو دکتر تغذیه و بگو برات نسخه ای بپیچونه ک جنسیتو تقویت کنه ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دوساله قطع کردم درست نشد داروی اعصاب نبود واسه سرکوب هورمون ها بود

مطمئن باش درمان داره برو دنبال درمانت شاید سخت ولی شدنیه

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

عوارض دارو بعد مدتی از بین میره ..برو دکتر تغذیه و بگو برات نسخه ای بپیچونه ک جنسیتو تقویت کنه ..

منم از همین تعجب کردم ولی انگار اثرش میمونه واسه یسریا. دکتر تغذیه هم میرم بعدا

آزمایش که دادم استروژنم خیلی خیلی پایین بود.

قرص استروژن رو فک کنم تو سن بالا نزدیک یائسگی میدن که سطح استروژن اون موقع خیلی کم میشه و همین مشکلاتی ک من دارم ایجاد میشه

تو بیست و خوردی سالگی عین 50 ساله ها شدم

پسرا هم از خودشون تصورات گرم بودن دارن بعد ازدواج میفهمی ببخشید این میگم به سه ثانیه نمیرسه

من قبلا خیلی گرم بودم بخاطر طرف نمیگم خودم حالم بهم میخوره از این وضع

بعد زندگی مشترک اینطوری حسی نداره

مهم نیست فکر کردی متاهل ها همشون به طور منظم و بی مشکل رابطه جنسی دارن؟ نه بابا سال تا سال خبری نیست

من الان یک بار هم نمیتونم

کلا از بین رفته. جدا از اون خودم قبلا گرم بودم میدونم چقد فرق میکنه حس و حال آدم

خب عزیزم جین سینگ بخور. تو غذاهات فلفل قرمز و زعفرون یا زیره بریز. به جای چای دم کرده زنجبیل و دارچین با نبات بخور جوراب شلواری بپوش. کرم نرم کننده استفاده کن هر چقدر هم از نظر هورمونی ضعیف باشی گردش خون اون نواحی رو میتونی با همین روشایی که گفتم تقویت کنی

چه قرصی مصرف کردی؟

هنوزم مصرف میکنی؟

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خب عزیزم جین سینگ بخور. تو غذاهات فلفل قرمز و زعفرون یا زیره بریز. به جای چای دم کرده زنجبیل و دارچ ...

اره اینارو امتحان میکنم

میدونی میخواستم خوب شم

ینی ی راهی باشه حالا دارو یا هرچی ی دوره مصرف کنم ولی خود بدنم نرمال شه هورمون هام عادی شن مثل قبلا

و الا مثلا دارویی ک ی ساعت قبل رابطه مصرف میشه و اینجور چیزا اثرش خیلی کم و همون لحظه اس اینجوری نیس ک خوب شی

برای چه مشکلی قبلا دارو مصرف میکردی که الان اینجوری شدی؟ چه دارویی بوده؟

اسپیرونولاکتون و دروسبلا

ریزش مو داشتم. 8 ماه مصرف کردم رو مو هم اثری نداشت