shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8414 عنوان کیا درامدشون با همسرشون برابره❓ 103 بازدید | 6 پست من تا الان همیشه درامدم تقاوت فاحشی با همسرم داشتچند ماهی که رفتم سرکار درامدمون یا هم برابر شدههم روم نمیشه دیگه مثل قبل از همسرم پول قبول کنم هم به نظرم برخلاف سیاسته که پولشو برگردونمشما چیکار میکنید؟ دیروز | 21:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک0موقرمزی عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3979 کیف میکنم خانومایی مثل شما میبینم مستقل و جسور پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم
جودی_و_بابا_لنگ_دراز عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 6293 پول تو جیبی رو ازش بگیر، ولی تو خرج خونه کمکش کن
دخترپاییز88دخترپاییز عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 259 بنظرم پولاتون رو به چند قسمت جدا کنید و هرکاری که دارید انجام بدین و بقیه رو پس انداز کنید ولی با مشورت هم
shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8414 بنظرم پولاتون رو به چند قسمت جدا کنید و هرکاری که دارید انجام بدین و بقیه رو پس انداز کنید ولی با مش ... شما حسابتون مشترکه ؟ ما روش های پس اندازمون با هم فرق داره
دخترپاییز88دخترپاییز عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 259 شما حسابتون مشترکه ؟ ما روش های پس اندازمون با هم فرق داره من که خودم هنوز سنم کمهههه😂ولی خب آدم های زیادی رو دیدم مثلا خود خواهرم همین کار رو میکنن با همسرشونطلا میخرن اونا مثلا به اندازه خرجیتون میتونین پول جدا کنید و هزینه هایی مثل آب برق و... بنزینی چیزی هم باشه جدا کنید و بقیه رو طلا بخرید