2789

عقدما مثلا

دارن خونه میسازن پدرم چن ماهه داره کارمیکنه رایگان ، هم خودم هم خانوادم شیرینی بردیم و یه عیدی بود چند روز پیش باز با شیرینی رفتیم خونشون ولی بااین حال خانم خانما چون طلاهامو که اصلا اونا نقشی تو گرفتنش نداشتن ، ندادم بهشون انگار قهرش گرفته ۳ ۴ هفتس شام اینا دعوتم نکرده

خواهرشم یع مهمونی میداد همرو دعوت کرد باز الا من

واقعا خیلی ناراحتم خیلی بدشانسم😐

بعد واسم سوال هم هس بعنی نامزدم به ننش نمیگه زنمو دعوت کن یه شب اینجا؟

پدرت داره برای اونها رایگان کار میکنه ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما چرا اینقدر شیرینی خریدید بردید

برعکس شده خب

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مقصر نامزدته که نمیگه بریم خونه بابام

بعداً یعنی و بابات بره براشون رایگان کار کنه

واقعا راست میگن هرچی کوتاه بیای سفت میخوری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ول کن بابا بهتر میخوای بری چیکار کنی؟ هرچی کمتر معاشرت کنی بهتر

اگرم دوست داری خودت یه روز عصر با نامزدت با یه جعبه شیرینی برو چند ساعت بمون اگه تعارفت کردن شام وایسا اگه نه که فرار کن 🙄

ول کن نرو دور باش یذره رفت آمد کنی طلاهاتو میگیره خرج خونش میکنه سرسنگین باش

اره طلاها و ماشینمونو میخواد تو هیچی کمکمون نکردن الان میخوان خونه به نام خودشون بسازن شااااید اگه تکمیل کنن یه طبقه بدن ما یسال بشینیم سر اینا همه سرمایمونو میخوان خب نمیشه که عروسیم نکردم هنوز