2789
عنوان

سگ و آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 33 پست
من از سگ سکوت کردن رو یاد گرفتم اینکه چرا آدما سگ و گربه دوست دارن چون اونا حرف نمیزنن غیبت نمیکنن م ...

دقیقا

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

میپرسه چرا انسان که عقل داره طلبکاره و بی احترامی میکنه!!!! چرا همتون یه جمله ی کلیشه ایو تکرار میکن ...

چون عقل داره وقتی از عقلش درست استفاده نکنه میتونه اشتباهات بزرگی مرکتب شه که حیوانات نمیشن

به عبارتی میتونه هم از حیوان بهتر باشه هم بدتر

کلیشه ای نیست فلسفه هستش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوال خوبیه ولی فکر میکنم همش به رفتار پدر مادر بستگی داره که بچه چطور بار بیاد

ببین منم همین موضوع دیونم کرده، همون رفتار شاید کمترشو خرج سگ کردن اون سگ بی نظیرمیشه ولی بچه آدم چی....

از نی نی سایتیای دوره ی قاجار که باور دارن حیوونا فقط غریزه دارن و هیچی نمیفهمن، میپرسی؟

اینا اوج تعاملاتشون با حیووانات، دیدن ی پرنده کوچیک تو خونه ی اشناهاشون کنج قفس بوده فکر میکنن حیوونا شعور تصمیم گیری ندارن😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

از نی نی سایتیای دوره ی قاجار که باور دارن حیوونا فقط غریزه دارن و هیچی نمیفهمن، میپرسی؟اینا اوج تعا ...

دقیقاااااا

بنازم عدالتتو خدا جون 🥰😍 هزاران بار شکرت 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من شنیدم سگ تنها موجودیه که صاحبش رو بیشتر از خودش دوست داره،اما انسانها هر کار اشتباهی که میکنند از ...

آفرین، من از همین میسوزم

چون اون حیوانه اختیاری از خودش نداره طبق غریزه عمل میکنه. حرف گوش کن بودنشم ارزشی ندارهولی انسان اخت ...

ولی قبول کنین سگ باوفاتره، ی لقمه نون بهش بده وفادار میشه، ب بچت از گوشت پوستت دادی ولی نشد ک بشه

داره میگه چرا مثلا انسان که به قول شما اشرف مخلوقاته به پدر مادرش بی احترامی میکنه !؟!؟!؟با اینکه زح ...

چون همه ی انسان ها اشرف مخلوقات نیستن! قرآن گفته بعضی انسان ها از الاغ بدترن

ولی پتانسیل اشرف مخلوقات بودن رو داره!

درحالی که حیوان حتی این پتانسیل رو هم نداره

مامانو باباها هرکاری میکنن ک بچشون تو رفاه باشه آرامش داشته باشه، تهش برمیگرده میگه هیچکاری واسم نکر ...

مادر و پدر وظیفه شونو انجام میدن! اونا یک انسان رو دعوت کردن به این دنیا و در قبالش مسئولن نباید منت بذارن سر بچه... در حد توان باید سعیشونو بکنن... البته تا یه سنی وظیفه دارنا نه اینکه طرف ۵۰ سالش شده توقع داره خرجشو باباش بده:)

من شنیدم سگ تنها موجودیه که صاحبش رو بیشتر از خودش دوست داره،اما انسانها هر کار اشتباهی که میکنند از ...

من تو بیمارستان چند مورد دیدم طرف سگ خودش، بهش حمله کرده بود انگشتشو کنده بود😑☹️

یا یکی هم چشمشو درآورده بود😫

اینا همه داستانه

ببین منم همین موضوع دیونم کرده، همون رفتار شاید کمترشو خرج سگ کردن اون سگ بی نظیرمیشه ولی بچه آدم چی ...

همش به ذات ادم برمیگرده عقل و اشرف مخلوقات حرفای کلیشه ایه

ذات ادم باید درست باشه درست که بود قدر پدر مادرشو میدونه من ادم دیدم تو بچگیش پدرش از کار افتاده بوده مادرشم به خاطر شرایط فرستادتش سرکار نتونسته بود درس بخونه الان شده میلیاردر درسشم خونده مثل پروانه دور خانواده ش میگرده رو چشمش میذارتشون سنی هم نداره دهه هفتادیه

بنازم عدالتتو خدا جون 🥰😍 هزاران بار شکرت 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من تو بیمارستان چند مورد دیدم طرف سگ خودش، بهش حمله کرده بود انگشتشو کنده بود😑☹️یا یکی هم چشمشو درآ ...

داستان نیست

منم خبر خوندم سر بچشو بریده گذاشته رو سینش پس اینکه ادم خوب وجود داره داستانه😊

مادر و پدر وظیفه شونو انجام میدن! اونا یک انسان رو دعوت کردن به این دنیا و در قبالش مسئولن نباید منت ...

درسته

[QUOTE=414694585]همش به ذات ادم برمیگرده عقل و اشرف مخلوقات حرفای کلیشه ایه ذات ادم باید درست باشه درست که بود قدر ...[/دمش گرمممم، آره هستن این مدلی، ولی الهی ک هممون نمک نشناس پدرومادر نشیم