2789
عنوان

دختر کوچولوتون اگه تو پارک بره طرف یه گروه بچه و بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش بگو عزیزم شاید اونا وسط یه بازی بودن که توش نمیشد کسی بیاد داخلش شاید نمی شناختنت یا دلایلی دیگه ...

اره من همیشه میگم بهش اینجور

مدام میگم ممکنه یه عده باهات دوست باشن یه عده نخوان باهات بازی کنن و دلیلی برا ناراحتی نیست

ولی چون کوچیکه سنش (۵)

همیشه ناراحت میشه

البته بیشتر مواقع راه میدن تو بازی

بعضی وقتام اینطوره

در کل میخوام بدونم اینجور وقتا خوبه مادر دخالت کنه و به بچه ها بگه با بچه منم بازی کنید یا کلا بیخیا ...

بهتره بچه رو کلاس مادر کودک ببری یا خانه بازی اینا

نه به بچه ها حرفی نزن خودش باید یاد بگیره

در کل میخوام بدونم اینجور وقتا خوبه مادر دخالت کنه و به بچه ها بگه با بچه منم بازی کنید یا کلا بیخیا ...

بنظرم اینجور مواقع بگو بیابریم اینا دوستای تونیستن اگه دوستای خودت بودن باهات بازی میکردن بعد خودت میبردی حسابی سرگرمش میکردی

وواسه تربیت بچه کتاب منتشر شده از سیما فردوسی اگه اشتباه نکنم اسمشو روانشناس مطرح و حسابی هست اونو مطالعه کنید

لایک نکنید .توروخدا 

دختر منم خیلی ارتباطش سریع شکل میگیره همش دنبال دوست میگرده.

خیلی نگرانم توی مدرسه هم این مشکل براش پیش بیاد...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بهتره بچه رو کلاس مادر کودک ببری یا خانه بازی اینا نه به بچه ها حرفی نزن خودش باید یاد بگیره

میبرم مدام بیرونه

بعضی وقتام این اتفاق میفته که واقعا خودمم ناراحت میشم

یعنی دلم میشکنه چون دخترم خیلی زیاد احساسی و مهربونه

با پسر من این رفتار شده تشویقش کردم خودش بازی کنه

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

اره من همیشه میگم بهش اینجورمدام میگم ممکنه یه عده باهات دوست باشن یه عده نخوان باهات بازی کنن و دلی ...

من خودمم بچه بودم خیلی برام پیش میومد بزرگتر شدم روابط اجتماعیم بهتر شد البته دلیلش این بود پدرم جای همه رو برام پر میکرد تک فرزند بودم همبازی نداشتم ولی پدرم عین یه بچه باهام بازی میکرد و نمیزاشت احساس ناراحتی کنم اگه بچه ها منو بازی نمیدادن پدرم خیلی ناراحت میشد و اگه دعواشون میکرد (من حسی بدی میگرفتم پدرم دعواشون کنه چون به نظرم به غرورم اسیب میزد با خودم میگفتم یعنی من اینقدر لنگ بازی با اونام که پدرمو ببرم دعواشون کنه؟)