2789

همین خواستگارم که تو تاپیکای قبلی گفتم اگر زحمتی نیست لطف کنید بخونید🥲یکی دوتا تاپیکای اولین صفحه رو

رفتیم پارک با اینکه من دلم به پارک نبود اما خوب بود. اونجور که فکر میکردم بد نبود

رو صندلی نشستیم صحبت کردیم.مادرا تو آلاچیق رو زیر انداز

مادر ایشون چای و کیک شربتی خریده بودند آورده بودند.

بعد آقا پسر به تنهایی رفتار و برخورد محترمانه و عالی ای داشتند. چهره اشون خیلی عالی نبود اما خوب بود.کاملا چارشونه و پهن بودند اما قدشون از پدرم کوتاه تر بود اما یکم از من بلندتر

حالا من امروز همش منتظر بودم یه چیزی بگن تو حرفاشون که من دلیل داشته باشم نه بگم. یعنی همش میخواستم کنسل بشه یا گند بخوره

انگار از اینکه همه چی یهویی داره جدی میشه و قراره وارد بخش جدید زندگی بشم ترسیدم

درحال حاضر دلیل خیلی قطعی ندارم برای رد کردن. نمیخوام رد کنم

اما از طرفی میخوام رد کنم منتظر باشم یکی دیگه بیاد

نمیدونم چطور حسم و بیان کنم

نمیخوام با اولین پسری که دیدم ازدواج کنم حتی اگه بهترین مرد برای من باشه

دلم میخواد مثلا با پنجمی🫠ششمی ازدواج کنم

البته اینم بگم ایشون شاید ۳۰ اُمین خواستگارم باشند اما اولیشون که دیدم حضوری

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اومدیم اون پنجمی و ششمی اصلا درست نبود .چون تو رویاهات اینجور فرض کردی میخوای کند بزنی به خواستگارات ؟؟در ضمن این اولین خواستگارا نیست .۳۱امین خواستگارته

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اول بگو چند سالته ؟من چون با سنتی اصلا موافق نیستم نظر نمیدم درباره ی این مدل خواستگاری و اشنایی که داری.... ولی با قضیه پارک بودن قرار اوکی بودی ؟

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

اگه خوبه چرا الکی رد کنی؟

تعداد بالای خواستگار هیچ مهم نیست مهم اینکه طرفت خوب باشه

بعد یه مدت هم اگه هی خواستگار بپرونی دیگه مردم میگن این اهل ازدواج نیست و سمتت نمیان

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

اول بگو چند سالته ؟من چون با سنتی اصلا موافق نیستم نظر نمیدم درباره ی این مدل خواستگاری و اشنایی ک ...

نه اوکی نبود اصلا با پارک

کلی تاپیکم براش زدم😂

۱۹ سالمه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه اوکی نبود اصلا با پارککلی تاپیکم براش زدم😂۱۹ سالمه

واقعا پارک اوکی نیست برا قرار اینا

سنتم خیلی کمه برا ازدواج حقیقتا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

پیامت خیلی به دلم نشست🫠🫂ممنونم ازت

قربونت برم مننن

اگه به دلت نشسته و کنارش آرامش داری بسم الله بگو و بله رو بگو برا ماهم دعا کن🤣😭🙂💘

به دنبال موفقیت🎀🥲درخواست نده ناموسا🗿👺