2789
عنوان

باسنم پاره شده😭😭😭😭😭😭

241 بازدید | 27 پست

من چهار روز پیش بعد اجابت مزاج خاستم خودم خشک کنم یه نقطه دستمال خونی شد توجه نکردم

همیشه یبسم

امروز خاستم خشک کنم دستمال زیاد خونی شد

دست زدم متوحه شدم کنار مقعدم چاک خورده انشگشتمم خونی شد!!

ترسیدددددم پماد انتی فیشر زدم قبلا گرفته بودم قبلا در حد نقطه دستمال خونی میشد گاهی خیلییییییی ترسیدم چه کنم که خوب شه

دیگه باید بری دکتر .تا به ف....... نرفتی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شقاق داری متاسفانه

حتما دکتر برو حتماااا

یبوست هم ریشه ایی درمان کن

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

فقط باید کاری کنی یبوستت خوب شه خیار بدون نمک با پوست بخور یا انجیر خیس کن بخور روغن زیتونم خوبه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.