2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از من چی حس میکنی وارد رابطه با کسی میشم؟

حس میکنم یه دختر شجاع و قوی هستی که همه روت حساب میکنن یه زمانی وارد رابطه میشی که سریع باهمون شخص ازدواج میکنی یه دوران کوتاه آشنایی فقط

عزیزم میشه بری تو تاپیکی که نی نی یار و گفتم تگ کنید اونجا کاربری قبلیمو لیموشیرین ۲۰

یکی از کاربرا تگ کرده برو تو اون تاپیک آخریش که نوشته اگه دلتون گرفته بیاین اونو گزارش بزن لطفا۰❣️

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

من چیکار کنم کراشم استوریمو ریپلای کنههه؟

جفتمون همکلاسی هستیم و نویسنده ایم🫠هرکار میکنم یه لایک هم نمیکنه بیشعور

هربارم منو میبینه چشم ازم برنمیداره ولی اصلا هیچ حرکتیم نمیزنه علاقه داره اصلا؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

ممنون ،همچنین عزیزدل🌹آره حتما،لینکش رو بزار برام برم گزارش بزنم

بلد نیستم چجوری عزیزم

ببین برو تواون تاپیکی که نوشتم نی نی یارو تگ کنید برام اونجا کاربری قبلیم. لیمو شیرین ۲۰

یکی از کاربرا تگ کرده بزن روش آخرین تاپیک رو گزارش بزن نوشته هرکی دلش گرفته بیاد

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
میشه بگید ازمن چی حس میکند؟و امسال نامزدی دارم؟

اره عزیزم یه جشن میبینم برات انشالله خوشبخت میشی خیلییی.

عزیزم میشه بری تو اون تاپیکی که نوشتم نی نی یار رو تگ کنید

اونجا کاربری قبلیم به اسم لیموشیرین ۲۰

یکی از کاربرا تگ کرده لطفا برو تاپیک اخریشو که نوشته هر کی دلش گرفته بیاد و گزارش بزن

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻