2789
عنوان

دیروز مهمونی بودیم

60 بازدید | 10 پست

بعد من میدونم که یکی از پسرای فامیل تو اون مهمونی خوشش میاد ازم، حالا بگذریم رفتیم مهمونی نشستیم من همش با گوشه چشمم نگاه میکردم حواسم بهش بود (کراش نیستم روش فقط حواسم به حرکاتش بود) بعد مامانمم پیشم نشسته بود بعد پسره فامیلمون یه بارشو تو مهمونی قشنگ سرشو کج کرده بود به طرف من و طولانی مدت داشت نگاه میکرد به من بعد مامانم یه لحظه چشمش خورد به پسره فامیلمون دید داره بهم نگاه میکنه بعد مامانم زد زیره خنده😂😂😂😂 واقعا نمیدونم چرا خندید، بعد منم میدونستم چی دیده و به چی میخنده ولی از قصد ازش پرسیدم چیه؟ گفت هیچی، آخه مادره من خنده دار مگه کسی که به دخترت نگاه میکنه😂😂 منم خودم نزدیک بود خندم بگیره تابلو بشم چون مامانم میخندید بغل گوش من🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامان با مزه ای داریicon

نفرین نمیکنم...خبر ب دورترین نقطه جهان برسد؛ نخواست او، ب من خسته، بی گمان برسد؛ شکنجه بیشتر از این ک پیش چشم خودت؛ کسی ک سهم تو باشد ب دیگران برسد ؛چ می کنی؟ اگر او را ک خواستی یک عمر ؛ب راحتی ،کسی از راه ناگهان برسد ؛رها کنی بروند و دو تا پرنده شوند ؛گلایه ای نکنی، بغض خویش را بخوری؛ ک هق هق تو مبادا ب گوششان برسد ؛ خدا کند ک...ن نفرین نمیکنم ؛نکند ب او ک عاشق او بوده ام، زیان برسد..😔💔🫂

واقعا نی نی سایت تبدیل شده به بچه بازی سایت

خیلی ناراحتین برین بیرون از سایت منم مجبورتون نکردم بیاین تاپیکمو بخونید خوشت نمیاد خب برو بیرون بچه ام خودتی اصلا خیلی چیزه بی ربطی داری میگی چه ربطی داره خب عاشق شدنو اینا بچه بازیه به نظرت به نظرم تو قشنگ ترین چیزه دنیارو از دست دادی عقده شده برات به من هیت میدی