2789
عنوان

آدم مگه اینقدر بیشعور میشه

102 بازدید | 22 پست

بعد ده سال خدا به ما یه بچه داده

امروز تازه قلبش تشکیل شده

به سوهرم گفتم فعلا نگو به کسی

من ولی مادرم و خواراممیدونستن

نه گذاشت نه برداشت زنگ زد به مادرش گفت

خالشم اونجا بوده فهمیده

عمه ی مادرشم اونجا بوده فهمیده

من هنوز برادر خودم نمیدونه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکجورایی فقط حق داشتن خواهر و مادر ایشونم بفهمه

ولی حساس نشو بزار وای ذوق همسرت

و انرژی مثبت بده به خودت

انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری🥰

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

امیدوارم صحیح و سلامت به دنیا بیاد

صالح و سالم باشه

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

خب بنده خدا ذوق داشته دیگه

حالا مگه چه عیبی داره

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

شما به مادرتون گفتین ،اون نباید به مادرش بگه ؟

مگه یه پسر مادر نداره ؟

منطق بعضیا جالبه

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

عیبی نداره بابا ..

ناراحت نباش ازش ..

ذوق کرده گفته ..

و شاید خسته تر از چیزی که همه فکرش رو میکنن .. نامهایی از من به من : مرسی که وایسادی و کم نیاوردی .. یه تنه موندی اون وسط : )) هرکی هرچی میخواست بهت میگفت و تو دم نمیزدی ، در سکوت تلاشتو میکردی واسه قوی شدن ، واسه هدفمند شدن ، واسه مستقل شدن .. دردات قابل شمردن نبودن اما هنوزم سرت بالا بود ! دمت گرم : )

خب چی میشه بدونن؟اتفاق مهمی برا شماست درسته ولی باور کن بچه دار شدن شما یه موضوع خیلی ساده اس برا بقیه

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

الهی بسلامتی عزیزم 💟ولی چون باهاش صحبت کردی باید فعلا نمیگفت .الانم دیگه دلخوری به وجود نیار کاری که شده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست