انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
و شاید خسته تر از چیزی که همه فکرش رو میکنن .. نامهایی از من به من : مرسی که وایسادی و کم نیاوردی .. یه تنه موندی اون وسط : )) هرکی هرچی میخواست بهت میگفت و تو دم نمیزدی ، در سکوت تلاشتو میکردی واسه قوی شدن ، واسه هدفمند شدن ، واسه مستقل شدن .. دردات قابل شمردن نبودن اما هنوزم سرت بالا بود ! دمت گرم : )