2789
عنوان

شیما کانوزیان بلاکم کرد😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 98 پست
ایشالا موفق بشی ولی مطمئنی به جا آمپول شیاف نمیدی به مریضات؟😂 آخه من چیکار به شغل و کار و زندگی بقی ...

شما گفتی بیست سالت نشده

کاشف به عمل اومد که همسنیم ، کفتی وارد جامعه نشده واست مثال زدم کفتی لیسانس دارم ، منم مدزکمو گفتم ، درامدتو گفتی منم جواب دادم ، شیافم تجویز میکنم نگران نباش، اگه لازم داری تعارف نکن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

آفرین

حالا که آنقدر دغدغتون بلاگر های اینستا هست

اتفاقا یه سری افراد مثل ایسان اسلامی و .... هستن که حرف هاشون پر از تناقض و توهین به زنان هست و خیلی زیرزیرکی تنش ایجاد میکنن میتونید برید به اون ها هم انتقاد کنید و متن بنویسید

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انسانیت حکم میکنه که شما به عنوان مادر حق حضانت نداشته باشی، یا به عنوان یه همسر حق طلاق نداشته باشی ...

خوب اگر دنبال حق وحقوق هستی دعواش رو باید با کسای دیگه بکنی نه با مردا

آفرین حالا که آنقدر دغدغتون بلاگر های اینستا هست اتفاقا یه سری افراد مثل ایسان اسلامی و .... هستن که ...

اینو که من کلا بلاک کردم از وقتی شر و ور گفت راجب اون خانوم تو دوبی ولی حداقلش این عن سان اسلامی نظر مخالفشو نمیگیره بلاک کنه به ظاهر هم شده میاد عذر خواهی میکنه

کل اینستا و فضای مجازی ملت یقه جنس مخالف رو گرفتن ول نمیکنن. یکی میگه ذات مهریه اون یکی میگه ذات نر اون یکی میگه تیبا سوار اون یکی میگه فلان بیسار

جمع کنید بابا تا به این چرت و پرتا دامن میزنید و اتحاد بین زن و مرد رو میشکنید دارید اونا رو به هدفشون میرسونید

شما گفتی بیست سالت نشده کاشف به عمل اومد که همسنیم ، کفتی وارد جامعه نشده واست مثال زدم کفتی لیسانس ...

من راهم دوره ازت شعر هم هست بنی آدم اعضای یک پیکرند شما ۱۰ بسته از اون شیاف که برا من تجویز کردی برا خودت تزریق کن ترجیحا شیاف استامینوفن باشه یکم آرومت کنه

والا خودت همون اول چسی اومدی من خارج رفتم من فرق سنگا رو میدونم ولی حرفات همش بوی یه چیزی میده خامی و کم تجربگی

تنها سنگی هم که بلدی فرق کلوخ و پاره آجره

این همه منابع و دکتر و روانشناس و کتاب های معروف و پرفروش دنیا رو ول کنیم بریم از شیما کاتوزیان سیاس ...

ن عزیزم

من نگفتم شیما علامه دهره ک

خیلی از خانوما اهل کتاب نیستن و من خودم خیلی کتاب راجب روابط خوندم و اکثر حرفای شیما کاتوزیان رو اونجا هم خوندم

درسته افراطی عمل میکنه ولی خیلی از حرفاش هم درسته

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

من راهم دوره ازت شعر هم هست بنی آدم اعضای یک پیکرند شما ۱۰ بسته از اون شیاف که برا من تجویز کردی برا ...

فعلا برو بین خواستگار پاساژ جواهراتت و اینا انتخاب کن😂

نمیدونم تو یه تاپیک افغانیی و حقوقت اندازه قانون کاره،تو یه تاپیک خواستگارات اینجورین

تو یه تاپیک این رلی تو یکی سینگل😂 حداقل من فیک نیستم

بیچاره

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘