2789
عنوان

شیما کانوزیان بلاکم کرد😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 98 پست
اگه دقت کنید نوشتم حرفاش راجب «اقایون» درستهتو خیلی از موارد باهاش مخالفم ولی خب با اکثر حرفاش هم مو ...

اخه مرد خوب هم وجود داره ایشون از همه مردا بد میگه فقط بابای خدا بیامرزش ادم خوبی بود حتی توی ی پست میگفت با پارتنر خودمم قصد ازدواج ندارم

زندگی ای که ااون تعریف میکنه با زندگی واقعی زمین تا آسمون فرق میکنه

همینو بگو والا اینجا دخترا گیر این هستن که چطور دو ساعت بتونن با دوستاشون بیرون برن پدر مادر نکشنش اونوق این دیوانه داره جفنگیات میبافه کسی هم چیزی گفت بلاک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم با بعضی از حرفاش موافقم ولی این حرفایی هم که میزنه مثل اون مسافرت خارج و سنگ برلیان بیشتر جن ...

انی که بخواد بفهمه میفهمه اون دخترایی هم که گارد میگیرن تا قیامه قیامت نمیفهمن بعد وارد رابطه میشن میگن چجوری از شوهرم خرجی بگیرم

یک مادر دهه ۷۰

والا من مرد خوب زیاد دیدم و حرفای شیما حول این موضوع هستش ک زن خامی نباشیم ن اینکه همه مردا بدن.

این همه منابع و دکتر و روانشناس و کتاب های معروف و پرفروش دنیا رو ول کنیم بریم از شیما کاتوزیان سیاست رابطه یاد بگیریم؟

بهترین حرفو زدی کارش فقط شست و شو مغزیه اخه حرفایی میزنه هیچ جوره نمیشه بهشون عمل کرد اخه چند تا خان ...

شما چرا عمق حرفشو نمیبینید

منظورش این نیس که حتما مسافرت کنید به خارج

منظورش اینه که باید به دنیا دیدنی و درجه ی بالایی از استقلال رسید تا نیاز های زندگی و هیجانات آدم تو انتخاب شوهر تاثیر نذاره

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

شما چرا عمق حرفشو نمیبینید منظورش این نیس که حتما مسافرت کنید به خارج منظورش اینه که باید به دنیا دی ...

نه من خیلی از پستاشو دیدم هیچکدوم حق نیستن حرفاش صرفا حول ی محور میچرخه

شیما کاتوزیان داره با همین حرفاش پول درمیاره ، تنها هدفشم از پیجش پول و تبلیغاتهاونوقت یه سری دختر ا ...

آره با تیکه کلام های اون افتادن به اصطلاح حال مردا رو بگیرن و بپرن بهشون در حالی که واقعا دو تا جنسیت اصلا باهم دعوا ندارن که اتفاقا مکمل همدیگه هستن

من زمان مجردی وقتی نوجوان و خام بودم طرفدار حرفاش بودم ولی یکم که سنم گذشت و عاشق نامزدم شدم دیدم چه احمقی بودم گول اینا رو خوردم

انی که بخواد بفهمه میفهمه اون دخترایی هم که گارد میگیرن تا قیامه قیامت نمیفهمن بعد وارد رابطه میشن م ...

وای اره. چقدر خوب گفتی

نمیدونم چرا اینقدر خانوما تو لیگ اقایون بازی میکنن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

اخه مرد خوب هم وجود داره ایشون از همه مردا بد میگه فقط بابای خدا بیامرزش ادم خوبی بود حتی توی ی پست ...

ایشون ازدواج کرده عزیزم این یک دو اینکه شیما اگه بد مردی رو بگه داره راجب یه مرد بد حرف میزنه نه مردی که خوبه بازم شیما خیلی از خانومای اینجا مرد ستیزیش کمتره تو نینی سایت که خیلی از خانوم ها معتقدند همه مردا خیانت میکنند ولی شیما خودش میگفت که همچین چیزی وجود نداره .

شما چرا عمق حرفشو نمیبینید منظورش این نیس که حتما مسافرت کنید به خارج منظورش اینه که باید به دنیا دی ...

ولی واقعا منظورش سفر خارجی بود حتی گفت که پول قرض کنید برید سفر خارجی😐 انگشتر و شناختن حلقه ها استعاره از چیه اونوقت استاد؟ یه جوری حرفاشو تحلیل میکنید انگار اشعار مولاناس معشوق رو به خدا نسبت داده

واقعا حرفاش خیلی مزخرفه

و به وضوح از جنگ جنسیتی که راه انداخته ویو گرفته

و واسه همین ادامه میده

کسایی هم که متاسفانه هنوز خامن و مغزشون کامل نیست و چون از سر بی عقلی یک پسر بهشون بدی کرده میگن واییییی چقدرحرفاش حقه

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای اره. چقدر خوب گفتی نمیدونم چرا اینقدر خانوما تو لیگ اقایون بازی میکنن

ا

حالا تاپیکاشون نگاه کنی میبینی چقدر درگیر همون مردان بعد میگن نه شیما حرف اشتباه میزنه اخه باباجان به همون حرفا گوشدادن بودی اللن گیر همین نر هانمیفتادی

یک مادر دهه ۷۰