2789
عنوان

شیما کانوزیان بلاکم کرد😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه حرفاش راجب اقایون درستهچرا انقدر گارد دارید نسبت بهش؟!

خودش چند بار شوهر کرد و بقیه رو تیغ زده و پیشرفت کرده و حالا همچین ادمی فاز استقلال برداشته

خیلی عجیبههه و چندش🤮🤮

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

همه حرفاش راجب اقایون درستهچرا انقدر گارد دارید نسبت بهش؟!

اتفاقا طرفدار پر و پا قرصش بودم

اما واقعا خیلی از حرفاش فقط مرد ستیزیه دیگه انقد بی عدالتی هم خوب نیس

خیلیا رو تحت تاثیر قرار داده زندگیاشون پاشیده خیلیا جنبه ندارن

حرفاش الان درست بوده ینی شما تصمیم داری همه سنگا رو بشناسی بعد بری سفل خارج بعد ازدواج کنی؟

دیوونس بابا خانوما رو شست و شو ذهنی میده از خودش داستانای الکی تعریف میکنه

بهترین حرفو زدی کارش فقط شست و شو مغزیه اخه حرفایی میزنه هیچ جوره نمیشه بهشون عمل کرد اخه چند تا خانم مگه پول سفر خارج از کشور و بهترین رسیدگی هارو دارن اینطوری فقط حس پوچی و ناامیدی میده به خانما

شیما کاتوزیان داره با همین حرفاش پول درمیاره ، تنها هدفشم از پیجش پول و تبلیغاته

اونوقت یه سری دختر اینستاگرامی فکر کردن شیما کاتوزیان ناجی زندگیشونه و قراره باعث و بانی ازادیشون بشه

یکم تو دسته ی عاشقان شوهر قرار گرفتی با این کامنت

عاشق پارتنرم که هستم ولی کجای حرفم غلطه؟ الان پاشم بگم آره همه دخترای ایران بدون محدودیت همه جا میرن شبم میمونن یه هفته هم برنمیگردن خونه؟ یا همه خانومای ایران انگشتر برلیان جواهر دارن؟

اتفاقا طرفدار پر و پا قرصش بودماما واقعا خیلی از حرفاش فقط مرد ستیزیه دیگه انقد بی عدالتی هم خوب نیس ...

اگه دقت کنید نوشتم حرفاش راجب «اقایون» درسته

تو خیلی از موارد باهاش مخالفم ولی خب با اکثر حرفاش هم موافقم

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

۹۰درصد حرفاش قبول دارم

بله منم با بعضی از حرفاش موافقم ولی این حرفایی هم که میزنه مثل اون مسافرت خارج و سنگ برلیان بیشتر جنبه شوخی داره در اصل منظورش اینه که به خودتون اهمیت بدید هدفمند باشید نه اینکه صرفا منتظر یک مرد باشید که شما رو خوشبخت کنه .

عاشق پارتنرم که هستم ولی کجای حرفم غلطه؟ الان پاشم بگم آره همه دخترای ایران بدون محدودیت همه جا میرن ...

ببین پشت حرف اون این بوده که تا دنیا دیده نشدی و تا اون مرحله ی استقلال نرسیدی نباید ازدواج کنی و خب درسته

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘