2789
عنوان

بچه داداشم و بچه اجیم خونمونن حس میکنم کارا زشت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 46 پست
اصلا اصلا گوش نمیده پسر داداشم خیلی لجبازه و شیطون بخام درگیر بشم بابام سنش بالاس اعصابش خورد میشه

توهم برو اتاق کاری داره بگو کاردارم الکی برو کمد مرتب کن چندبار بری از سرشون میافته

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیزی نگو بهشونولی تا وقتی پیش شما هستن مراقبشون باش و نذار تنها باشنوقتی پدر و مادر واسه تربیت بچه ک ...

همین میگم ی خبر نمیگیرن خودشونم بی حیان جلو بچه من چیکار کنم. خیلی شیطونه میرم تو اتاق بیرونم میکنه درو جوری میبنده ک بابام عصابش خورد میشه

اصلا اصلا گوش نمیده پسر داداشم خیلی لجبازه و شیطون بخام درگیر بشم بابام سنش بالاس اعصابش خورد میشه

بگو در رو بخواین باز کنین خراب میشه ..

فلان جاش ایراد دارع بدتر میشه .

و شاید خسته تر از چیزی که همه فکرش رو میکنن .. نامهایی از من به من : مرسی که وایسادی و کم نیاوردی .. یه تنه موندی اون وسط : )) هرکی هرچی میخواست بهت میگفت و تو دم نمیزدی ، در سکوت تلاشتو میکردی واسه قوی شدن ، واسه هدفمند شدن ، واسه مستقل شدن .. دردات قابل شمردن نبودن اما هنوزم سرت بالا بود ! دمت گرم : )

بزار برن تو اتاق یهو درو باز کن ببین فکرت درست بوده؟مراقب باش پشت در نباشن

پشت در ی عالمه بالشت و اینا گذاشتن تا میرم دس میزنم ب در سریع میان جلو در

پسر داداشم اومد بیرون برجستگی آلتش خیلی مشخص شده بود انگار ببخشید شق بود