2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی یه بار رفتیم پیست اسکیت خیلی داشتم جلوش چسی میومدم که من خیلی بلدم یهو جلوش خوردم زمین بد ضایع شدم😂😂😂😂

یه بارم تو کتابخونه داشتیم کتاب میخوندیم من رفتم از کافه کاپوچینو گرفتم قربون صدقم رفت منم اون لحظه هل شدم از دستم لیز خورد کاپوچینو ریخت رو میز و لباسش🦫🦦😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

اوایل منو میدید همش سرش پایین بود

بعد الان اومده میگه تو اون اوایل وقتی حواست نبود من حتی به گوشواره کوچولوهایی هم که. میپوشیدی دقت میکردم هربار چه شکلین🥹😭🤣🤣🤣🤣🤣😂

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

والا اگه به اصطلاح مرد میان این تایپیک تو سایت زنونه میزنن انتظار چیزی غیر از این حرف هایی که بهشون زدم نداشته باشن ولی تقصیر اونا نیست تقصیر خودمه که میام تو این تایپیک

اللهم عجل لولیک الفرج

والا اگه به اصطلاح مرد میان این تایپیک تو سایت زنونه میزنن انتظار چیزی غیر از این حرف هایی که بهشون ...

ببین من چیز بدی نگفتم از این تاپیک ها هزار تا هست تازه خانوم ها هم گذاشتن شما مشکل داری نیا تو سایت بعدشم کی گفته سایت زنونه هست نه نیست بدون که این سایت هم زنونه هست و هم مردونه چون هزار تا مرد با عکس پروفایل و حتی با عکس پروفایل کارتونی که پسرونه و مردونه هست میان و اینو بدونید که در این سایت شما حق بی احترامی و فحش ندارید و من به شما تذکر آخر رو دادم اگر ادامه بدید گزارش تون میکنم 🙂

والا اگه به اصطلاح مرد میان این تایپیک تو سایت زنونه میزنن انتظار چیزی غیر از این حرف هایی که بهشون ...

بعدشم یه سوال این سایت برای چی هست برای بارداری و زایمان و اینا هست که هم مردونه هست و هم زنونه بعد من تاپیکم درباره همین چیز ها بود پس مشکلی نداشت شما دوست نداشتی میتونستی اصلا نیازی تو این سایت و این تاپیک و اگر هم اومدید حق بی احترامی و فحش ندارید و نمی تونی دیگران رو اذیت کنی و بگی چه فلان فلانی هستی چون منم حرف بدی نزدم و اینکه من یه آدم نماز خون مسجدی و هیأتی و ... هستم و شما نمی تونی آدما رو قضاوت کنید بعدشم سایت کلا برای سوالات هست شما دوست نداری نیاااا اوکی . اوکی شد 🙂🙂🙂