زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14930 عنوان روزایی ک حوصله درس خوندن ندارین چیکار میکنین 🫠💔 33 بازدید | 5 پست امروز بشدت سرم درد میکرد تا الان چیزی نخوندم هر چی میخوام بخونم نمیتونم چیکار کنم هم عذاب وجدان دارم بابت برنامه انجام نشده هم اینکه واقعا نمیتونم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... دیروز | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینگی_میقولی؟ عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 1153 استراحت کن وقتایی که درس نمیتونی بخونی با خواندن کمکی بهت نمیکنه بلکه بدتر زده میشی یکی که اگه رنگ بود سبز بود 🌱🤍
aaaaaaasooooo عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 2557 استراحت کنفشار بیخودی نیاد چون چیزی یاد نمیگیری و فقط خسته تر میشی از فردا شروع کن کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه
abcd_ عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 584 نظری ندارم واقعا منم همینم ولی امروز شروع کردم تا الان 7 ساعت خوندم
persiann عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 236 اگه کنکوری هستینواقعا خدا به داد تون برسهامسال شرایط خیلی بد شدبلاتکلیفی و ..ولی به هر حال همه مجبورن این شرایط رو تحمل کنند.