2789
عنوان

مامانم آینده ی من رو به گند کشید

54 بازدید | 6 پست

دو سال پیش پولی دست مون اومده بود

اولش قرار شد توی مرکز استان برای من خونه نقلی بخریم چون قرار بود من در آینده اون جا کار کنم

ولی مامانم بابام رو تحت فشار گذاشت که پول رو بده زمین بخره ، بابام هر چقدر بهش گفت بیا حداقل پول رو بدیم طلا تا در آینده واسه آتوسا خونه بخریم

ولی مامانم گوش نکرد و گفت بعدا زمین رو میفروشیم

الان نزدیک یک ساله میخوایم زمین رو بفروشیم ولی کسی نمیخره ،تازه اگه بخرن هم قیمت زمین رشد چندانی نکرده نسبت به مسکن و طلا

الان ماهی ۱۸ میلیون اجاره میدم ،صاحبخونه گفت موقع تمدید ۳۰ تومن میکنم 😔

خیلی افسرده شدم، دیگه عمرا بتونم پس انداز بکنم ، کل حقوقم میره برای اجاره و خوراک و اگه برسم یه تیکه لباس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خونت عوض کن دوتا خیابون پایینتر بگیر که ۱۸ تومن کرایه ندی عزیزم...من شرایطتو نمیدونم اما وقتی میخوای جدا زندگی کنی پدرمادر در قبال تو وظیفه ی حتمی و مالی ندارن که..

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
خونت عوض کن دوتا خیابون پایینتر بگیر که ۱۸ تومن کرایه ندی عزیزم...من شرایطتو نمیدونم اما وقتی میخوای ...

والا نسبتا پایین شهر هستم

جای پرت تر برم بابام راضی نمیشخ از نظر امنیتت

اتفاقا من بر عکس شما فکر میکنم

فکر نکنم وظیفشون باشه حتما برات خونه بخرن:/

درسته ولی خودشم الان پشیمونه

و این که خودشون معذبن دختر مجرد تنهایی همه ش از این خونه به اون خونه اسباب کشی میکنم

مجبور میشیم به صاحبخونه ها دروغ بگیم که تنها نیستم و کلی مشکلات دیگه