2789

وای بعضی از شما دخترا چقدر عجیبین ! همه فکر و ذکرتون شده بکارت بکارت بکارت ... مهم نیست عزیزم بهش فکر نکن در مورد شیوه هم لیزر بری بهتره اگه نه که من خودم کرم موبر استفاده میکنم البته قبلش رو دستت مثلا تست کن ببین حساسیت داری یا نه بعدش هم با ژیلت یسری موهارو که مونده میزنم .

وای بعضی از شما دخترا چقدر عجیبین ! همه فکر و ذکرتون شده بکارت بکارت بکارت ... مهم نیست عزیزم بهش فک ...

خب چجوری یهویی دستتون ول نمیشه برخورد کنه؟😭

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که واسه اطلاع از پریودی و تمیزی دست میزنم چیکار کنم که انجام ندم عادت کردم

خب دست نزن دیگه وقت پدت (نوار بهداشتی ات)دیگه خونی نشد یعنی پاکی معمولا تایم مشخص داره بین ۳تا ده روز پاک میشه آدم

بار اولت پریود شدی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب دست نزن دیگه وقت پدت (نوار بهداشتی ات)دیگه خونی نشد یعنی پاکی معمولا تایم مشخص داره بین ۳تا ده رو ...

نه بار اولم نیشت واسه همین میگم همیشه میکردم و از روی عادت نمیدونستم

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

نه بار اولم نیشت واسه همین میگم همیشه میکردم و از روی عادت نمیدونستم

نه هر وقت دیدی دیگه نوار بهداشتی ات خونی نمیشه یعنی تموم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب چجوری یهویی دستتون ول نمیشه برخورد کنه؟😭

عزیزم پرده بکارت داخل واژن قرار گرفته بیرونش نیست که دستمون لیز بخوره ژیلته صاف بره اونجا مون که ! نینی سایت میای حداقل یه سرچم تو گوگل بکن یکم بدنتو بشناس بکارت فقط با ورود شی خارجی به داخل واژن پاره میشه ! خاروندن و شست و شو شیو کردن و لیزرو و اینا باعث آسیب نمیشه دبیر زیستمون میگفت ورزش های سنگین هم باعث پاره گی نمیشه .