2789
عنوان

زن دایی بابام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 32 پست
ن اخه پسرخالم کلااا ۱۶ سالشهمن ۱۹ولی این خانم خیلی منحرفههههه

منظور کلیش این بود نوه رو میخوایم بدیم به اون یکی نوه

حرف مزخرفیه

چون بچه ها بعد خودشون انتخاب میکنن

انقد نسبتاشون پیچیدس که نفهمیدم الان دختر عموی پسر خالت کی میشه؟ و ربطش به خاله ات که زن دایی باباته ...

دخترعموی پسرخالم میشه دخترعموش

یعنی دختر داداش پسردایی بابام

👺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دنبال منظوری ؟ خب رک گفته دیگه

پدر بزرگ مادربزرگ پسر خاله ات دوست دارن عروسشون بشی 😁

منظور از این واضح تر که خودش گفته ؟

ولی خب جدی نگیر چون اهمیتی نداره نظرشون

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

دنبال منظوری ؟ خب رک گفته دیگهپدر بزرگ مادربزرگ پسر خاله ات دوست دارن عروسشون بشی 😁منظور از این واض ...

ن اتفاقا از عمد اینو گفت

من حس میکنم منطورش این بود که یوقت فکر نکنی ما اجازه بدیم تو عروس نومون بشی ، باید دخترپسرمونو براش بگیریم

ولی خب اخه زنیکه اون ۱۶ سالشه ربطش ب من چیهههه

👺💔

ن اتفاقا از عمد اینو گفت من حس میکنم منطورش این بود که یوقت فکر نکنی ما اجازه بدیم تو عروس نومون بشی ...

اسکولع 🤣🤣فکر کرده نوه ش پخش حاشیه همه دخترای شهر چشمون دنبالش باشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ن اتفاقا از عمد اینو گفت من حس میکنم منطورش این بود که یوقت فکر نکنی ما اجازه بدیم تو عروس نومون بشی ...

اسکولع 🤣🤣فکر کرده نوه ش پخش حاشیه همه دخترای شهر چشمون دنبالش باشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

باور کن درکش اسونه😂😂 هروقت ذهنت ازاد بود بهش فکر کن😂🥲

آهان الان فهمیدم

گفته چشم به نومون نداشته باش ما میخوایم با دختر عموش ازدواج کنه

تو رو نمیخوایم 😂😂😂😂😂

بهش محل نده دوستش داری مخش رو بزن😅🤣🤣🤣🤣

✌️

آهان الان فهمیدم گفته چشم به نومون نداشته باش ما میخوایم با دختر عموش ازدواج کنه تو رو نمیخوایم 😂😂 ...

اره دقیقا

خیلی بدم اومددد

حالا ک بهش فکر میکنم منظورشو فمیدم

اه گاوشه

👺💔