2789

مارکش زر ماکارونه....چجوری بدون اینکه از قبل بجوشونم درستش کنم؟مگه میشه؟شما تا حالا با زر ماکارون لازانیا درست کردین؟چطوری درستش کردین؟

میذاری با مواد بپزه

خودم نه ولی زن داییم این مدلی میگرفت و راضی بود

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید تو آب گرم بذاری

تا نرم بشه

ماکارونی که نیست بجوشونی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بعضی از لازانیاها نیاز به جوشیدن ندارن.بعد از اینکه توی ظرف چیدی، باید حدود یه بند انگشت شیر یا آب کف ظرف بریزی

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

عزیزم فک کنم باید بچینیشون توی ظرف و مخلوط هم بذاری لابلاش بعد کف ظرف یکم آب بریزی یا سس بشامل رو رقیق و پرآب درست کنی ، بعد روش فویل بکشی بذاری تو فر که نرم بشه

اگر سختته یه کوچولو بجوشونش مثل باقی لازانیا ها

آره، لازانیای زر ماکارون معمولاً از نوع “ready-to-bake” یا همون بدون جوشوندنه.

روش کارش اینطوریه:

ورقهها رو خام میذاری داخل ظرف

باید سسش (بولونز بشامل) کمی رقیق و آبدارتر از حالت معمول باشه

هر لایه که میذاری، خوب سس بزن که ورقهها کامل مرطوب بشن

روی ظرف رو با فویل میپوشونی تا بخار توش بمونه

تو فر که میره، ورقهها خودشون با رطوبت سس نرم میشن

نکته مهم:

اگه سس کم باشه یا خشک باشه، لازانیا سفت و نیمپز درمیاد. پس راز کار فقط «رطوبت کافی»ه، نه جوشوندن 🌿