2789
تازه از مشاوره اومدیم و این حرفو زد

برام عجیبه،،،حتما شرابط خاصی دارین که این پیشنهادو داده

بشین پای قرارداد ببینم چی مینوسه!!

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکر خوبیه

فردایی که هر دو طرف راضی باشن و پایبند ایده جالبیه

حالا مفاد قردادتونچی بود

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ای بابا

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

همون عقد نامه قرارداد داده دیگه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خود ازدواج یک نوع قرارداده دیگه . قرارداد چی چی بنویسی یعنی مفادش چی باشه.

چمیدونم به خدا

این کارو نکن اون کارو نکن این جا نرو اون جا نیا

مامانش هی زنگ میزنه گریه میکنه پیش این مشکل روانی داره

تازه از مشاوره اومدیم و این حرفو زد

بگو باشه ببین میخوااد چیا بگه

بعد بگو منصرف شدم اگه گفت نباید منصرف بشی بگو برو بابا پنجاه ساله مردا دارن باهم مذا کره میکنن میزنن زیرش منکه ی نفرم

بدم نیس مفاد قراداد چیه؟ معمولا خود مردا نمی تون به چیزی که خودشون میگن پایبند باشه

دوساله قول داده یه سفر ببره منو نبرده میزنه زیر حرفاش همش قول میده میزنه زیرقولش