2789
عنوان

نمیدونم چه عنوانی بزنم که بیایدددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
همین الان هم میفهمن دروغ میگم به روم نمیارنحس میکنم پشت سرم مسخرم میکنن از اینکه دروغ میگم و لاف میز ...

به نظرم رو اعتماد به نفس خودت کار کن

خودتو قبول داشته باشی بقیه هم قبولت میکنن

الان من معلم هستم دوران تحصیل خودم یه همکلاسی داشتیم زیبایی ظاهری نداشت ولی به قدری اعتماد به نفسش بالا بود همه جذبش میشدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین نمیپرسنمثلا از روزمرگی هاشون میگن خیلی حرف های معمولیمثلا مامانم فلان کار کرد بعد من معذب میشمم ...

منم پدرو مادرم دیپلمه هستن

میفهمم چی میگی

پدرمم شغلش آزاده و مادرم خانه دار

اصلا درباره شون سعی میکنم حرف نزنم

به اینکه بابات شرافتمندانه زندگی میکنه و کلاه*بردار یا مال مردمخور نیست و از طریق خدمت به مردم زندگیشو میگذرونه از ته دل افتخار کن این طرز فکر توی رفتارت هم بروز میکنه اعتماد به نفس داشته باش و خودت با تلاش زیاد ادم بزرگی شو وقتی اعتماد به نفس داشته باشی همه اونا هم که خونوادشون طبقه اجتماعیشون بالاتره بهت احترام میذارن

چطور روی عزت نفسم کار کنم؟

عزت نفس معمولاً یکشبه ساخته نمیشه و بیشتر از اینکه با جملات انگیزشی بالا بره، با تجربههای واقعی و نگاه سالم به خودمون تقویت میشه.

به نحوه صحبت کردنت با خودت توجه کن. اگه مدام خودت رو تحقیر میکنی یا با دیگران مقایسه میکنی، سعی کن این الگو رو اصلاح کنی./نقاط قوت و موفقیتهای کوچیکت رو یادداشت کن. خیلی از ما فقط اشتباهاتمون رو میبینیم./ارزش خودت رو فقط به تأیید دیگران، ظاهر، رابطه عاطفی یا موفقیتهای بیرونی گره نزن./از آدمهایی که باعث میشن احساس بیارزشی کنی، تا حد ممکن فاصله بگیر

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

به اینکه بابات شرافتمندانه زندگی میکنه و کلاه*بردار یا مال مردمخور نیست و از طریق خدمت به مردم زندگی ...

من به بابام افتخار میکنم ولی خب این ربطی نداره واقعا
به هر حال جایگاه اجتماعی خانواده اونا بالاتر از منه

طبقه اجتماعیشون بالاتر باشه این چیزی نیست که شما انتخاب کرده باشی ادمای بزرگ که کارای بزرگ میکنن نه از چیزایی که خودشون تاثیری درش نداشتن خجالت میکشن نه به داشتن چیزایی که خودشون درش تاثیری نداشتن افتخار میکنن.ادمایی که به طبقه اجتماعی به ثروت خونوادگی به محل تولدشون افتخار میکنن ادمای حقیری هستن چون مشخص میکنه که خودشون چیزی برای افتخار کردن خلق نکردن مجبورن به چیزی که تاثیری در اون نداشتن افتخار کنن .اونا ثروتمندتر از شما هستن که هستن مگه قراره پولشونو برای شما خرج کنن که شما دین و بدهی نسبت بهشون داشته باشی؟هر چی دارن مبارکشون باشه برای خودشون دارن مگه شما جلوشون دست دراز کردی کمک بخوای که شرمنده باشی نه از شخصیت منو شما چیزی کم میشه نه چیزی بهمون اضافه میشه

طبقه اجتماعیشون بالاتر باشه این چیزی نیست که شما انتخاب کرده باشی ادمای بزرگ که کارای بزرگ میکنن نه ...

شما اصلا متوجه منظور من نیستی
اینطوری نیست که بخوان منو ازار بدن از عمد و پز بدن
من خودم احساس کمبود میکنم
چون میدونم لول خانوادگی اونها بالاتره
به هر حال ممنون از شما

زنده باشید شما هم متوجه حرف من نشدید چون وقتی افتخار به چیزایی که تاثیری درش نداشتیم حقیرانست احساس کمبود از اونا هم حقیرانه و بی معنیه به هر حال خوشحال شدم از هم صحبت شدن با شما