2789
عنوان

پارتنرم یا دوستم 👀

54 بازدید | 31 پست

سلام جدیدا با ی آقایی آشنا شدم حدود یه ماه یا دو ماه

و خب همه چی اوکیع اینم بگم بهتون پسر خوب و معقولیه

تا الان هیچ چیز بدی ندیدم ازش فقط حس میکنم ی سری

دروغ های سطحی میگه این فقط یک حسه و خب هیچی بهم ثابت نشده فعلا از خودش هم میپرسم خیلی معقول توضیح میده( من ی ذره آدم بد بینی هستم کلا )

همین امروز با دوستم تلفنی حرف میزدم بعد کلی حرف بعد اینکه گفتم فعلا اوکی پیش میریم با پارتنرم یهو گفت من پریروز پارتنرتو بیرون دیدم فلان جا در حالی که این آقا یمن گفته بود رفتم باشگاه اصلا اون سمتی که دوستم دیده نبوده

این دوستمم تو این دو روز خیلی ارتباط داشتیم نگفته بود بهم اصلا یهو بعد اون حرفم گفتش و قسم میخورد دیده و پارتنرم داره دروغ میگه

حتی رنگ لباسشو اینارو پرسیدم گفت یادم نیس فقط قد و هیکل شو دیده 😐

به نظر شما حرف دوستمو باور کنم یا این آقا

با دوستمم خیلی وقت نیس ک آشناییام بگم چندین ساله میشناسمش

دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻

ب نظر میاد دوستت داره مزخرف میگه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من باشم فعلا کاری نمیکنم فقط از اینجا به بعد با دقت زیادی هم پارتنرو هم دوستو زیر نظر میگیرم بالاخره ...

جدا

رفتار عجولانه ای نکن عزیزم

ولی هر دوتاشون رو بیشتر بسنج توی رابطه هاتون

و اینکه رابطه با پارتنرت رو از دوستت مخفی نگه دار زیاد از جزئیات رابطه باهاش رو به دوستت نگو

الان من دوسته پسره باشم بهش بگم دوست دخترتو دیدم لباس و ایناشو نمیدونم ولی هیکلش شبیه ش بود

پسره میگه خفه شو بابا توهم زدی😂

اینقدر زود شک نکنید اما اگه خیلی شکاکی فقط رفتار ها رو شروع کن مطالعه کردن تا بفهمی دقیقا چخبره

پیر مغان دگرباره جوان خواهد شد

الان من دوسته پسره باشم بهش بگم دوست دخترتو دیدم لباس و ایناشو نمیدونم ولی هیکلش شبیه ش بودپسره میگه ...

اره فک کنم توهم زده

الان من دوسته پسره باشم بهش بگم دوست دخترتو دیدم لباس و ایناشو نمیدونم ولی هیکلش شبیه ش بودپسره میگه ...

گفت فقط به هیکلش توجه کردم رنگ لباسش یادم نیس

فقط احساستو باور کن وقتی با یک فرد جدید ملاقات میکنیم دریچه قلب باز میشه و فرد رو اسکن میکنه خیلی به احساسات اولیه تون پیرامون افراد جدید ایمان داشته باشین اونها سیگنالهای انرژی هستند

مگه کجا دیده پارتنرتو؟ جای بدی بوده که اینقد حساس شدی؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

کاری نداره به پارتنرت بگو چند روز پیش فلان جا دیدمت، هر چی صدا زدم جواب ندادی، اگه خیلی مصمم و جدی گفت نه اصلا نبودم بگو فکر کنم همزادت را دیدم، چون خیلی شبیه تو بود، و قضیه را با خنده تمام کن، اما اگه به تته پته افتاد بدون درغ گفته

اره فک کنم توهم زده

دفعه بعد بگو عکس بگیره😂، من بودم به خودش میگفتم که دوستم گفته تو رو فلان جا دیده و اینا بعد ببین واکنشش چیه میترسه هول میکنه صداش میلرزه سکوت میکنه فکر میکنه چی بگه جواب میده، حواستو جمع کن

پیر مغان دگرباره جوان خواهد شد