2789
عنوان

اگه آدم بدی باشم بهم رحم میکنی

48 بازدید | 12 پست

فرض کن آدم بدی باشم که به یکی از آشناهات یا عزیزات خیلی بدی کردم، بعد یه روز اتفاقی تو خیابون میبینی که یه ماده ای بهم می خوره و برای 1 ساعت 10 برابر کوچیک میشم(الان قدم تقریبا 170 که میشم 17 سانت). بعد اینکه تورو میبینم با گریه زاری و التماس خواهش می کنم که کاری باهام نداشته باشی و کمکم کنی! تو چکار می کنی؟

کمکت میکنم

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری باهات ندارم از کنارت رد میشم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

برت میدارم میذارم کنار پیاده رو که ماشین لهت نکنه ولی بعدش راه خودمو میرم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

سگ محلت میکنم .نه کمکت میکنم نه پرتابت میکنم به گوشه .آنقدر کوچک و حقیر شدی که دیگه به چشمم نیای

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب اگه عذر خواهی نکنم چی؟😂😂

اون موقع پا میزاره روت له شی

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

خب اگه عذر خواهی نکنم چی؟😂😂

راستش من جدیدا تجربه کردم که یه عده در حقم خیلی بدی کردن و من نتونستم حقم رو بگیرم چون زور اونا بیشتر بود. ازشون خیلی دلگیر و دلچرکینم. برای همین نمیتونم بگم اگه اونا در این موقعیت بودن می بخشیدمشون یا کمکشون میکردم

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀